ZoekenMenu

Erika Bax, 12 ½ jaar in dienst

Op 1 april van dit jaar was Erika 12,5 jaar in dienst van PeelrandWonen. Velen van u kennen haar als receptioniste en telefoniste. Het vriendelijke “Goedemorgen PeelrandWonen u spreekt met Erika Bax, wat kan ik voor u doen?” klinkt bekend in de oren bij velen van u. Maar ze doet nog meer voor onze huurders.

Wist u dat Erika verantwoordelijk is voor ons mooie infoblad “Thuis bij..."? Dat zij zorgt voor de advertenties met onze woningaanbiedingen en zorgt voor de actuele informatie op onze website?

Zij regelt ook andere zaken, zoals uw BrabantWater meterstanden ten behoeve van een juiste afrekening en bijvoorbeeld ook alle kantoorinkopen. Ze probeert altijd weer voordeeltjes voor PeelrandWonen te regelen en daarmee ook voor u. We weten inmiddels dat ze daar altijd in slaagt. Erika is op 1 november 2002 in dienst gekomen als technisch administratief medewerkster. Haar taak was de ondersteuning van het toenmalige hoofd Technische Dienst, de heer Gerard Selten. Ze is zich daarna steeds meer gaan richten op werkzaamheden van de afdeling Wonen. Erika werkt met plezier voor onze huurders en dat merken wij als collega’s ook.

Ze komt vrolijk naar haar werk en hamert er bij collega’s altijd op dat we onze huurders goed moeten informeren. Wij hebben op de dag zelf al stil gestaan bij haar jubileum en wensen haar ook via deze weg succes bij de volgende 12,5 jaar.

Naar het overzicht
Terug naar boven