ZoekenMenu

Dé woningstichting in de gemeente Boekel

Vacature Coördinator Vastgoed

Functieomschrijving

Werken bij PeelrandWonen is méér dan het uitvoeren van een functie. Het gaat om het nemen van een verantwoordelijkheid en het bijdragen aan de realisatie van onze dromen. Dit doen wij in een klein en hecht team, waarbij de lijnen kort zijn en de daadkracht hoog is.

De functie bestaat met name uit het voorbereiden, aanbesteden en controleren van het planmatig onderhoud en enkele nieuwbouwprojecten. Je levert een bijdrage aan de portefeuillestrategie en zorgt voor goede conditiemetingen en een actuele woningcartotheek. Op basis hiervan stel je een MJOB op en werk je aan investeringsplannen.

Daarbij onderhoud je het contact met bewoners en partijen als aannemers, architecten en adviseurs, gemeente en brandweer.

Gezamenlijk werken wij daarbij aan een toekomstvisie. Welke kansen liggen er op het gebied van Resultaatgericht Samenwerken? Hoe krijgen wij het functioneren van onze woningen beter in beeld in haar onderlinge samenstelling tussen mensen, stenen en geld? Daarbij is er ruimte voor ontwikkeling voor jou als persoon en PeelrandWonen als organisatie.

Wij vragen...

  • Een bouwkundige HBO-opleiding
  • Ruime ervaring in het begroten en uitvoeren van planmatig onderhoud van woningen
  • Kennis van projectmatig werken en opdrachtgeverschap
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Ervaring met conditiemetingen conform NEN 2767
  • Affiniteit met onze dromen, als beschreven in onze visie (zie onze website: www.peelrandwonen.nl)

Wij bieden...

jou een ontzettend leuke werksfeer, waarbij je de ruimte krijgt om jouw talenten en kwaliteiten optimaal tot haar recht te laten komen. Met een klein team gaan wij dagelijks onze uitdagingen aan, realiseren wij onze dromen en ondersteunen wij elkaar waar nodig.

Wij bieden een jaarcontract voor 36 uur met de intentie om aansluitend een dienstverband voor onbepaalde tijd aan te gaan. De CAO Woondiensten is van toepassing en de functie is ingeschaald in I.

Contact

Heb je belangstelling? Stuur dan een originele motivatiebrief en cv uiterlijk woensdag 6 februari 2019 naar mvanstraaten@peelrandwonen.nl. Voor meer informatie over de vacature kan je met Martijn van Straaten contact opnemen per mail (mvanstraaten@peelrandwonen.nl) of via 06 - 10 496 370.

Naar het overzicht
0492 - 32 44 05
Terug naar boven