ZoekenMenu

Dé woningstichting in de gemeente Boekel

Actueel

Vrijdag 7 december is ons kantoor gesloten

Geschreven op

PeelrandWonen is vrijdag 7 december aanstaande gesloten. Excuses voor het ongemak. Lees meer »

Film over ventileren

Geschreven op

Hier kunt u een korte film bekijken waarin duideljik wordt hoe belangrijk het is om uw huis goed te ventileren. Lees meer »

Toewijzing woningen aan de Mennehof in Venhorst

Geschreven op

Voor de Mennehof in Venhorst maken wij sinds dit jaar gebruik van de extra ruimte om maximaal 10% toe te wijzen aan inkomens tot € 41.056 (prijspeil 2018). (Zie tekst nieuwsbericht: Toelichting inkomensgrezen voor sociale huurwoningen) Juist om deze woningen voor senioren... Lees meer »

Toelichting inkomensgrenzen voor sociale huurwoningen

Geschreven op

Regelmatig krijgen wij vragen waarom wij inkomensgrenzen hanteren voor ons woningaanbod en of wij hier niet iets soepeler mee om kunnen gaan. Een begrijpelijke vraag waarbij wij echter als PeelrandWonen te maken hebben met wettelijk opgelegde kaders. Lees meer »

Succesvolle huurdersmiddag in Nia Domo

Geschreven op

Op 12 november hield Huurdersraad Onder de Pannen samen met PeelrandWonen haar halfjaarlijkse huurdersbijeenkomst. Ondanks het slechte weer, waren er toch weer zeker circa 40 huurders met wie wij in gesprek konden gaan. Deze keer was het onderwerp Communicatie. Lees meer »

Huurdermiddag 12 november 2018

Geschreven op

De huurdersbijeenkomst vindt plaats op maandag 12 november 2018 om 14.00 uur in de Koepelzaal in Nia Domo, Sint Agathaplein 6, 5427 AB Boekel. Wij ontvangen u graag met een kopje koffie, thee en iets lekkers. De agenda voor deze middag is als volgt. Lees meer »

PeelrandWonen op Facebook

Geschreven op

Vanaf vandaag zijn wij ook te vinden en te volgen op Facebook. PeelrandWonen staat graag in contact met de mensen waarvoor wij iedere dag weer actief zijn. Daarbij maken wij graag gebruik van de verschillende communicatiemiddelen die er zijn om een zo breed mogelijke doel... Lees meer »

Een gelukkige huurder

Geschreven op

Vanochtend vroeg hadden wij een goede reden om de deur van ons kantoor iets eerder te openen. Echter was de aanleiding hiervan een zeer ongelukkige situatie. Het zal de nachtmerrie van een hoop huurders zijn. Lekkage in de woning. Lees meer »

Welkom in onze buurt

Geschreven op

Dinsdag 25 september was het zo ver: de officiële oplevering van onze mooie Uitkijkwoningen in Boekel. De buurtbewoners hadden als hartelijk welkom al slingers opgehangen voor de nieuwe bewoners. Geweldig! Namens alle medewerkers van PeelrandWonen, wensen wij alle bewoner... Lees meer »

Kijkdag Uitkijkwoningen 25 september 2018

Geschreven op

Graag nodigen wij u uit om een kijkje te nemen in onze mooie Uitkijkwoningen aan het Grootveld 77 t/m 93 in Boekel. Wij heten u van harte welkom op dinsdag 25 september aanstaande tussen 10 en 12 uur. Lees meer »

0492 - 32 44 05
Terug naar boven