ZoekenMenu

Dé woningstichting in de gemeente Boekel

Actueel

Wij gaan weer bouwen!

Geschreven op

PeelrandWonen bouwt 28 Nul-Op-de-Meterwoningen in de nieuwbouwwijk De Run in Boekel. Op 8 januari 2019 ondertekenden onze directeur Martijn van Straaten en Cas Stuut directeur van Hendrinks Coppelmans Bouwgroep de overeenkomst voor het bouwen van 11 eengezinswoningen en 1... Lees meer »

Aanbesteding voor accountantscontrole

Geschreven op

Wij zijn bezig met een aanbesteding voor de Accountantscontrole voor een nieuw contract vanaf boekjaar 2019. Stichting PeelrandWonen is een kleinere woningcorporatie in de gemeente Boekel met circa 600 VHE, valt onder het verlicht regime en heeft geen OOB-status. Lees meer »

Kantoorsluiting tijdens de feestdagen

Geschreven op

Onze kantoor is tijdens de feestdagen gesloten van maandag 24 december tot en met dinsdag 1 januari 2019. Voor urgente reparatieverzoeken zijn wij telefonisch via ons nummer 0492-324405 te bereiken op: Maandag 24 december van 8:00 tot 16:30 uur; Donderdag 27 december van 8: Lees meer »

Prestatieafspraken 2019

Geschreven op

De gemeente Boekel, Huurdersraad Onder de Pannen en Stichting PeelrandWonen zijn Prestatieafspraken voor 2019 overeengekomen. Belangrijk onderwerp voor 2019 is een concretere definiëring van het woningbouwprogramma voor de komende jaren en een grotere inzet op de leefbaar... Lees meer »

Vrijdag 7 december is ons kantoor gesloten

Geschreven op

PeelrandWonen is vrijdag 7 december aanstaande gesloten. Excuses voor het ongemak. Lees meer »

Film over ventileren

Geschreven op

Hier kunt u een korte film bekijken waarin duideljik wordt hoe belangrijk het is om uw huis goed te ventileren. Lees meer »

Toewijzing woningen aan de Mennehof in Venhorst

Geschreven op

Voor de Mennehof in Venhorst maken wij sinds dit jaar gebruik van de extra ruimte om maximaal 10% toe te wijzen aan inkomens tot € 41.056 (prijspeil 2018). (Zie tekst nieuwsbericht: Toelichting inkomensgrezen voor sociale huurwoningen) Juist om deze woningen voor senioren... Lees meer »

Toelichting inkomensgrenzen voor sociale huurwoningen

Geschreven op

Regelmatig krijgen wij vragen waarom wij inkomensgrenzen hanteren voor ons woningaanbod en of wij hier niet iets soepeler mee om kunnen gaan. Een begrijpelijke vraag waarbij wij echter als PeelrandWonen te maken hebben met wettelijk opgelegde kaders. Lees meer »

Succesvolle huurdersmiddag in Nia Domo

Geschreven op

Op 12 november hield Huurdersraad Onder de Pannen samen met PeelrandWonen haar halfjaarlijkse huurdersbijeenkomst. Ondanks het slechte weer, waren er toch weer zeker circa 40 huurders met wie wij in gesprek konden gaan. Deze keer was het onderwerp Communicatie. Lees meer »

0492 - 32 44 05
Terug naar boven