ZoekenMenu

Dé woningstichting in de gemeente Boekel

Actueel

Huurdermiddag 12 november 2018

Geschreven op

De huurdersbijeenkomst vindt plaats op maandag 12 november 2018 om 14.00 uur in de Koepelzaal in Nia Domo, Sint Agathaplein 6, 5427 AB Boekel. Wij ontvangen u graag met een kopje koffie, thee en iets lekkers. De agenda voor deze middag is als volgt. Lees meer »

PeelrandWonen op Facebook

Geschreven op

Vanaf vandaag zijn wij ook te vinden en te volgen op Facebook. PeelrandWonen staat graag in contact met de mensen waarvoor wij iedere dag weer actief zijn. Daarbij maken wij graag gebruik van de verschillende communicatiemiddelen die er zijn om een zo breed mogelijke doel... Lees meer »

Een gelukkige huurder

Geschreven op

Vanochtend vroeg hadden wij een goede reden om de deur van ons kantoor iets eerder te openen. Echter was de aanleiding hiervan een zeer ongelukkige situatie. Het zal de nachtmerrie van een hoop huurders zijn. Lekkage in de woning. Lees meer »

Welkom in onze buurt

Geschreven op

Dinsdag 25 september was het zo ver: de officiële oplevering van onze mooie Uitkijkwoningen in Boekel. De buurtbewoners hadden als hartelijk welkom al slingers opgehangen voor de nieuwe bewoners. Geweldig! Namens alle medewerkers van PeelrandWonen, wensen wij alle bewoner... Lees meer »

Kijkdag Uitkijkwoningen 25 september 2018

Geschreven op

Graag nodigen wij u uit om een kijkje te nemen in onze mooie Uitkijkwoningen aan het Grootveld 77 t/m 93 in Boekel. Wij heten u van harte welkom op dinsdag 25 september aanstaande tussen 10 en 12 uur. Lees meer »

Informatie over onze Uitkijkwoningen

Geschreven op

PeelrandWonen heeft samen met Barli B.V. nieuwe duurzame en energiezuinige woningen gerealiseerd aan het kerkpad in Venhorst en aan het Grootveld in Boekel. De woningen zijn volgens het Nul Op de Meterconcept (NOM – concept) ontwikkeld en gebouwd. E Lees meer »

Vrijdag 14 september a.s. is ons kantoor gesloten

Geschreven op

Vrijdag 14 september 2018 is ons kantoor in verband met een bedrijfsactiviteit de gehele dag gesloten. Lees meer »

4 Uitkijkwoningen Venhorst zijn opgelverd

Geschreven op

Onze 4 prachtige Uitkijkwoningen in Venhorst zijn begin augustus opgeleverd. Wij wensen de bewoners heel veel woongenot en plezier. Lees meer »

Puzzelwinnaars

Geschreven op

Onze nieuwsbrief Thuis bij wordt niet meer uitgegeven vandaar dat wij via deze weg onze prijswinnaars van de puzzelwedstrijd bekend maken. Via loting zijn uit de goede inzendingen twee prijswinnaars bepaald; de huurster van de woning Donkstraat 10 en de huurster van de wo... Lees meer »

Uitkijkwoningen Boekel en Venhorst

Geschreven op

13 gasloze Uitkijkwoningen voor kleine huishoudens. Op dinsdag 3 juli 2018 hebben we in Venhorst 4 kleine woningen laten plaatsen. Deze woningen zijn in de werkplaats van Barli B.V. in Uden opgebouwd. De woningen die Barli door Leenders Architecten uit Uden heeft laten on... Lees meer »

0492 - 32 44 05
Terug naar boven