ZoekenMenu

Dé woningstichting in de gemeente Boekel

Actueel

Informatie over onze Uitkijkwoningen

Geschreven op

PeelrandWonen heeft samen met Barli B.V. nieuwe duurzame en energiezuinige woningen gerealiseerd aan het kerkpad in Venhorst en aan het Grootveld in Boekel. De woningen zijn volgens het Nul Op de Meterconcept (NOM – concept) ontwikkeld en gebouwd. E Lees meer »

Vrijdag 14 september a.s. is ons kantoor gesloten

Geschreven op

Vrijdag 14 september 2018 is ons kantoor in verband met een bedrijfsactiviteit de gehele dag gesloten. Lees meer »

4 Uitkijkwoningen Venhorst zijn opgelverd

Geschreven op

Onze 4 prachtige Uitkijkwoningen in Venhorst zijn begin augustus opgeleverd. Wij wensen de bewoners heel veel woongenot en plezier. Lees meer »

Puzzelwinnaars

Geschreven op

Onze nieuwsbrief Thuis bij wordt niet meer uitgegeven vandaar dat wij via deze weg onze prijswinnaars van de puzzelwedstrijd bekend maken. Via loting zijn uit de goede inzendingen twee prijswinnaars bepaald; de huurster van de woning Donkstraat 10 en de huurster van de wo... Lees meer »

Uitkijkwoningen Boekel en Venhorst

Geschreven op

13 gasloze Uitkijkwoningen voor kleine huishoudens. Op dinsdag 3 juli 2018 hebben we in Venhorst 4 kleine woningen laten plaatsen. Deze woningen zijn in de werkplaats van Barli B.V. in Uden opgebouwd. De woningen die Barli door Leenders Architecten uit Uden heeft laten on... Lees meer »

Nieuwe keukens Beatrixlaan 2/22 en Julianastraat 34/50

Geschreven op

Op 9 juni jongstleden is de eerste aanzet gemaakt voor het vervangen van de keukens voor de woningen aan de Beatrixlaan 2 t/m 22 en Julianastraat 34 t/m 50 in Boekel. Samen met Bribus keukens heeft onze opzichter Hennie van Alphen op zaterdag 9 juni een dag georganiseerd... Lees meer »

De eerste weken van Martijn, onze nieuwe Directeur-Bestuurder

Geschreven op

Op 1 juni 2018 ben ik, Martijn van Straaten, begonnen als Directeur-Bestuurder bij PeelrandWonen. Tijdens de huurderavond op 22 mei had ik met een aantal van u al een eerste kennismaking. Ik heb mij daar persoonlijk voorgesteld en gevraagd: Wat wilt u mij meegeven? Lees meer »

Vanaf heden is onze site woonserviceboekel.nl online!

Geschreven op

Wij zijn enorm blij te melden dat vanaf heden onze nieuwe inschrijf- en huurwoningaanbodsysteem via WoonService Regionaal online is! Wij heten u dan ook van harte welkom op onze site: www.woonserviceboekel.nl Lees meer »

Inloggen inschrijfsysteem via WoonService

Geschreven op

Woningzoekende u heeft informatie gekregen over ons nieuwe inschrijfsysteem via WoonService Regionaal. Vanaf woensdag 30 mei 2018 kunt u inloggen op www.woonserviceboekel.nl U hoeft dit niet direct na 30 mei te doen, u heeft hiervoor de tijd tot aan uw jaarlijkse verlengi... Lees meer »

Maandag 2e Pinksterdag gesloten

Geschreven op

PeelrandWonen is op maandag 21 mei aanstaande in verband met Pinksteren gesloten. Lees meer »

0492 - 32 44 05
Terug naar boven