ZoekenMenu

Dé woningstichting in de gemeente Boekel

Actueel

Nieuwe keukens Beatrixlaan 2/22 en Julianastraat 34/50

Geschreven op

Op 9 juni jongstleden is de eerste aanzet gemaakt voor het vervangen van de keukens voor de woningen aan de Beatrixlaan 2 t/m 22 en Julianastraat 34 t/m 50 in Boekel. Samen met Bribus keukens heeft onze opzichter Hennie van Alphen op zaterdag 9 juni een dag georganiseerd... Lees meer »

De eerste weken van Martijn, onze nieuwe Directeur-Bestuurder

Geschreven op

Op 1 juni 2018 ben ik, Martijn van Straaten, begonnen als Directeur-Bestuurder bij PeelrandWonen. Tijdens de huurderavond op 22 mei had ik met een aantal van u al een eerste kennismaking. Ik heb mij daar persoonlijk voorgesteld en gevraagd: Wat wilt u mij meegeven? Lees meer »

Vanaf heden is onze site woonserviceboekel.nl online!

Geschreven op

Wij zijn enorm blij te melden dat vanaf heden onze nieuwe inschrijf- en huurwoningaanbodsysteem via WoonService Regionaal online is! Wij heten u dan ook van harte welkom op onze site: www.woonserviceboekel.nl Lees meer »

Inloggen inschrijfsysteem via WoonService

Geschreven op

Woningzoekende u heeft informatie gekregen over ons nieuwe inschrijfsysteem via WoonService Regionaal. Vanaf woensdag 30 mei 2018 kunt u inloggen op www.woonserviceboekel.nl U hoeft dit niet direct na 30 mei te doen, u heeft hiervoor de tijd tot aan uw jaarlijkse verlengi... Lees meer »

Maandag 2e Pinksterdag gesloten

Geschreven op

PeelrandWonen is op maandag 21 mei aanstaande in verband met Pinksteren gesloten. Lees meer »

Huurdersbijeenkomst dinsdag 22 mei 2018

Geschreven op

De huurdersbijeenkomst vindt plaats op dinsdag 22 mei 2018 om 19:00 uur in de Parkzaal in Nia Domo, Sint Agathaplein 6, 5427 AB Boekel. Wij ontvangen u graag met een kopje koffie, thee en iets lekkers. De agenda van deze avond is als volgt: 1. Lees meer »

Inschrijven als woningzoekende is tijdelijk niet mogelijk

Geschreven op

In verband met ons nieuwe inschrijfsysteem via WoonService Regionaal is inschrijven als woningzoekende bij PeelrandWonen vanaf donderdag 17 mei 2019 niet mogelijk. Vanaf 30 mei 2018 is ons nieuwe inschrijfsysteem online en kunt u zich inschrijven. Lees meer »

Kantoor gesloten i.v.m Hemelvaart

Geschreven op

Ons kantoor is in verband met Hemelvaart donderdag 10 en vrijdag 11 mei gesloten. Lees meer »

Nieuwe directeur-bestuurder voor PeelrandWonen

Geschreven op

De raad van commissarissen (RvC) heeft ir. Martijn van Straaten per 1 juni 2018 benoemd tot directeur-bestuurder van PeelrandWonen. Martijn is 43 jaar en woont in Doornenburg. Momenteel is hij manager Wonen bij Area en heeft Bouwkunde & Vastgoedbeheer gestudeerd aan de TU... Lees meer »

Gesloten: Koningsdag

Geschreven op

Wij zijn vrijdag 27 april 2018 i.v.m.Konigsdag gesloten. Maandag 30 april zijn wij weer bereikbaar. Wij wensen u een heerlijk Koningsweekend toe. Lees meer »

0492 - 32 44 05
Terug naar boven