ZoekenMenu

Graag stellen wij ons aan u voor

De Medewerkers van Peelrandwonen

Iedere dag werken wij met een klein team van gepassioneerde medewerkers aan de realisatie van onze en uw dromen. Deze dromen hebben wij beschreven in onze Visie. 

Erika Bax

Erika is bij ons verantwoordelijk voor de 1e klantcontacten en daarmee het visitekaartje van onze organisatie. Wanneer u bij ons op bezoek komt, zal zij u hartelijk ontvangen en van dienst zijn. Daarnaast ondersteunt zij bij het verhuren van onze vrijgekomen woningen.

Ingrid van de Braak

Ingrid coördineert alle zaken rondom het wonen. Wanneer het gaat om verhuur, verhuurbeleid, overlast of leefbaarheid, is zij u graag van dienst.

Hennie van Alphen

Hennie is veelal onderweg om reparaties aan uw woning te (laten) verrichten en/of woningen te inspecteren in het kader van onderhoud. Hennie is van maandag tot en met donderdag telefonisch bereikbaar van 08.00u tot 09.00u voor uw reparatieverzoek. Maar mocht dit niet uitkomen dan kunt u ook gebruik maken van de handige WocoAPP of hem een mail sturen op reparatie@peelrandwonen.nl.

Jan Jaap Westhof

Jan Jaap beheert onze woningen, maar realiseert ook nieuwe woningen. Hij is daarbij verantwoordelijk voor het planmatig onderhoud (zoals bijvoorbeeld het schilderwerk) en het groot onderhoud van onze woningen.

Alfred van der Wijst

Alfred is onze financiële medewerker. Wanneer het gaat om het betalen en ontvangen van geld, dan is Alfred de aangewezen persoon om te zorgen dat dat op een nette manier gebeurd.

Chantal van Kleef

Chantal zal u in de praktijk niet zo snel tegen komen. Zij houdt zich met name bezig met de bedrijfsvoering van PeelrandWonen en bewaakt dat dit op een financieel gezonde manier gebeurt zodat wij ook in de toekomst onze dienstverlening kunnen blijven verzorgen. Daarnaast houdt zij in de gaten dat wij ook werken volgens de ons wettelijk opgelegde kaders.

Martijn van Straaten

Martijn is eindverantwoordelijke van PeelrandWonen. Hij zet de strategische richting van onze organisatie uit, neemt de benodigde besluiten en geeft leiding aan de medewerkers.


Huurders en toekomstige huurders kunnen bij ons terecht met vragen over bijvoorbeeld huur en verhuur, reparatieverzoeken, sociale (overlast)klachten, verhuizingen en dergelijke. U bent van harte welkom op ons kantoor! U kunt ons via de e-mail info@peelrandwonen.nl of telefonisch bereiken via telefoonnummer 0492 - 32 44 05. Meer informatie vindt u op de contactpagina.

Terug naar boven