ZoekenMenu

Dé woningstichting in de gemeente Boekel

Nieuwbouw

Meer informatie Uitkijkwoningen

Geschreven op

Meer informatie over onze "Uitkijkwoningen" In het voorjaar van 2017 heeft PeelrandWonen een inloop- informatieavond georganiseerd waarbij de mogelijke nieuwbouw van 13 All-electric woningen is gepresenteerd. Lees meer »

Sleuteluitgifte woningen Binnenhofke

Geschreven op

Sleuteluitgifte woningen Binnenhofke PeelrandWonen heeft 8 levensloopbestendige Nul-Op-de-Meterwoningen aan het Binnenhofke in Boekel opgeleverd. De aansluitende kijkmiddag was een groot succes waarbij uiteraard de toekomstige bewoners letterlijk in het zonnetje werden ge... Lees meer »

Kijkmiddag Binnenhofke Boekel 28 september 2017

Geschreven op

Iedereen is van harte welkom donderdag 28 september van 13.30 tot 15.30 uur Opening project 8 Levensloopbestendige ‘Nul Op de Meterwoningen’ Binnenhofke 7 t/m 21 in Boekel (locatie: Irenestraat) Wij nodigen u graag uit een kijkje te nemen in deze bijzondere woningen P... Lees meer »

Oplevering NOM woningen Binnenhofke, Boekel

Geschreven op

Wederom leveren wij een innovatief nieuwbouwproject op; 8 levensloopbestendige Nul-Op-de-Meterwoningen aan het Binnenhofke in Boekel (voorheen genoemd Irenestraat). Dit is ons derde Nul-op-de-Meter-project en daar zijn wij best trots op! Lees meer »

Uitnodiging voor inloop- informatieavond 24 mei 2017

Geschreven op

“EEN WONING OM NAAR UIT TE KIJKEN!” De volledig afgewerkte woningen hebben het woongedeelte op de eerste verdieping. Toiletruimte, badkamer en twee slaapkamers zijn gesitueerd op de begane grond. De woningen hebben een woonoppervlak van ca. Lees meer »

Nieuwbouw Binnenhofke

Geschreven op

Wie wil er wonen in de meest duurzame woningen van PeelrandWonen? PeelrandWonen is gestart met de bouw van 8 levensloopbestendige ‘Nul Op de Meterwoningen’ aan het Binnenhofke (voorheen genoemd Irenestraat) in Boekel. Lees meer »

Officiële sleuteluitgifte Boekweit

Geschreven op

Maandag 3 oktober om 10:00 uur is het zover! Wij zijn trots u te melden dat dan de prachtige Nul-Op-de-Meterwoningen aan de Boekweit in Boekel officeel worden opgeleverd. De sleutels worden door Burgemeester Bos aan de eerste huurders aangeboden. Lees meer »

De NOM-woningen Kerkstraat

Geschreven op

De drie mooie Nul-Op-de-Meter woningen aan de Kerkstraat in Boekel zijn verhuurd en worden bewoond door de nieuwe bewoners. Wij wensen alle bewoners heel veel plezier in hun woning. Lees meer »

Woensdag 13 juli transport 3 woningen Kerkstraat

Geschreven op

Op de Kerkstraat komt in de nacht van dinsdag 12 juli en woensdag 13 juli a.s. het transport aan van de 3 Nul-Op-de-Meter (prefab) woningen. Het plaatsen van deze woningen duurt (bijna) de gehele dag, waardoor de Kerkstraat-Noord (bijna) de gehele dag is afgesloten. Lees meer »

Nieuwbouw 3 NOM-woningen Kerkstraat:

Geschreven op

Wij hebben de 2 woningen aan de Kerkstraat 13 en 15 gesloopd, na de sloop worden er 3 "Nul-Op-de-Meter woningen" gebouwd. "Nul-Op-de-Meter woning" betekent in het kort gezegd dat alle in- en uitgaande energiestromen op jaarbasis in balans is. Lees meer »

0492 - 32 44 05
Aanmelden nieuwsbrief
Terug naar boven