ZoekenMenu

Nieuwbouw

Start nieuwbouw 15 appartementen De Run

Geschreven op

Binnenkort is de oplevering van 11 eengezinswoningen op De Run, deze woningen zijn inmiddels allemaal toegewezen aan nieuwe gelukkige huurders. En wij zijn blij dat wij u kunnen melden dat de aannemer een aantal meter verderop direct verder kan met de nieuwbouw van een co... Lees meer »

Woningaanbod Nieuwbouw De Run

Geschreven op

Interesse in de eengezinswoningen van ons nieuwbouwproject De Run? Kijk dan naar ons huurwoning aanbod! De reactie termijn op de advertentie van deze 11 eengezinswoningen loopt tot en met 11 december 2019. Lees meer »

Hoogste punt eengezinswoningen op De Run

Geschreven op

Op woensdag 18 september vierden wij op de bouw het bereiken van het hoogste punt van de eengezinswoningen met de bouwvakkers. Niet met een krat pannenbier, zoals dat vroeger altijd ging. Maar wel met een heerlijke frietkar. Lees meer »

Persbericht De Run

Geschreven op

Wijzigingen in appartementengebouw De Run, Boekel In opdracht van woningcorporatie PeelrandWonen uit Boekel bouwt Hendriks Coppelmans Bouwgroep uit Uden elf sociale huurwoningen in de gasloze wijk De Run. In het originele plan zou tegelijkertijd ook een appartementengebou... Lees meer »

Update: Nieuwbouw De Run

Geschreven op

11 Eengezinswoningen in De Run te Boekel Op maandag 26 april 2019 is aannemersbedrijf Hendriks Coppelmans uit Uden gestart met de bouw van de 11 eengezinswoningen in nieuwbouwwijk De Run te Boekel. Inmiddels zijn we alweer ruim ‘de grond uit’. Hal Lees meer »

Wij gaan weer bouwen!

Geschreven op

PeelrandWonen bouwt 28 Nul-Op-de-Meterwoningen in de nieuwbouwwijk De Run in Boekel. Op 8 januari 2019 ondertekenden onze directeur Martijn van Straaten en Cas Stuut directeur van Hendrinks Coppelmans Bouwgroep de overeenkomst voor het bouwen van 11 eengezinswoningen en 1... Lees meer »

Welkom in onze buurt

Geschreven op

Dinsdag 25 september was het zo ver: de officiële oplevering van onze mooie Uitkijkwoningen in Boekel. De buurtbewoners hadden als hartelijk welkom al slingers opgehangen voor de nieuwe bewoners. Geweldig! Namens alle medewerkers van PeelrandWonen, wensen wij alle bewoner... Lees meer »

Informatie over onze Uitkijkwoningen

Geschreven op

PeelrandWonen heeft samen met Barli B.V. nieuwe duurzame en energiezuinige woningen gerealiseerd aan het kerkpad in Venhorst en aan het Grootveld in Boekel. De woningen zijn volgens het Nul Op de Meterconcept (NOM – concept) ontwikkeld en gebouwd. E Lees meer »

4 Uitkijkwoningen Venhorst zijn opgelverd

Geschreven op

Onze 4 prachtige Uitkijkwoningen in Venhorst zijn begin augustus opgeleverd. Wij wensen de bewoners heel veel woongenot en plezier. Lees meer »

Terug naar boven