ZoekenMenu

Dé woningstichting in de gemeente Boekel

Nieuwbouw

Persbericht De Run

Geschreven op

Wijzigingen in appartementengebouw De Run, Boekel In opdracht van woningcorporatie PeelrandWonen uit Boekel bouwt Hendriks Coppelmans Bouwgroep uit Uden elf sociale huurwoningen in de gasloze wijk De Run. In het originele plan zou tegelijkertijd ook een appartementengebou... Lees meer »

Update: Nieuwbouw De Run

Geschreven op

11 Eengezinswoningen in De Run te Boekel Op maandag 26 april 2019 is aannemersbedrijf Hendriks Coppelmans uit Uden gestart met de bouw van de 11 eengezinswoningen in nieuwbouwwijk De Run te Boekel. Inmiddels zijn we alweer ruim ‘de grond uit’. Hal Lees meer »

Wij gaan weer bouwen!

Geschreven op

PeelrandWonen bouwt 28 Nul-Op-de-Meterwoningen in de nieuwbouwwijk De Run in Boekel. Op 8 januari 2019 ondertekenden onze directeur Martijn van Straaten en Cas Stuut directeur van Hendrinks Coppelmans Bouwgroep de overeenkomst voor het bouwen van 11 eengezinswoningen en 1... Lees meer »

Welkom in onze buurt

Geschreven op

Dinsdag 25 september was het zo ver: de officiële oplevering van onze mooie Uitkijkwoningen in Boekel. De buurtbewoners hadden als hartelijk welkom al slingers opgehangen voor de nieuwe bewoners. Geweldig! Namens alle medewerkers van PeelrandWonen, wensen wij alle bewoner... Lees meer »

Informatie over onze Uitkijkwoningen

Geschreven op

PeelrandWonen heeft samen met Barli B.V. nieuwe duurzame en energiezuinige woningen gerealiseerd aan het kerkpad in Venhorst en aan het Grootveld in Boekel. De woningen zijn volgens het Nul Op de Meterconcept (NOM – concept) ontwikkeld en gebouwd. E Lees meer »

4 Uitkijkwoningen Venhorst zijn opgelverd

Geschreven op

Onze 4 prachtige Uitkijkwoningen in Venhorst zijn begin augustus opgeleverd. Wij wensen de bewoners heel veel woongenot en plezier. Lees meer »

Uitkijkwoningen Boekel en Venhorst

Geschreven op

13 gasloze Uitkijkwoningen voor kleine huishoudens. Op dinsdag 3 juli 2018 hebben we in Venhorst 4 kleine woningen laten plaatsen. Deze woningen zijn in de werkplaats van Barli B.V. in Uden opgebouwd. De woningen die Barli door Leenders Architecten uit Uden heeft laten on... Lees meer »

Meer informatie Uitkijkwoningen

Geschreven op

Meer informatie over onze "Uitkijkwoningen" In het voorjaar van 2017 heeft PeelrandWonen een inloop- informatieavond georganiseerd waarbij de mogelijke nieuwbouw van 13 All-electric woningen is gepresenteerd. Lees meer »

Sleuteluitgifte woningen Binnenhofke

Geschreven op

Sleuteluitgifte woningen Binnenhofke PeelrandWonen heeft 8 levensloopbestendige Nul-Op-de-Meterwoningen aan het Binnenhofke in Boekel opgeleverd. De aansluitende kijkmiddag was een groot succes waarbij uiteraard de toekomstige bewoners letterlijk in het zonnetje werden ge... Lees meer »

0492 - 32 44 05
Terug naar boven