ZoekenMenu

Dé woningstichting in de gemeente Boekel

Nieuwbouw

Informatie over onze Uitkijkwoningen

Geschreven op

PeelrandWonen heeft samen met Barli B.V. nieuwe duurzame en energiezuinige woningen gerealiseerd aan het kerkpad in Venhorst en aan het Grootveld in Boekel. De woningen zijn volgens het Nul Op de Meterconcept (NOM – concept) ontwikkeld en gebouwd. E Lees meer »

4 Uitkijkwoningen Venhorst zijn opgelverd

Geschreven op

Onze 4 prachtige Uitkijkwoningen in Venhorst zijn begin augustus opgeleverd. Wij wensen de bewoners heel veel woongenot en plezier. Lees meer »

Uitkijkwoningen Boekel en Venhorst

Geschreven op

13 gasloze Uitkijkwoningen voor kleine huishoudens. Op dinsdag 3 juli 2018 hebben we in Venhorst 4 kleine woningen laten plaatsen. Deze woningen zijn in de werkplaats van Barli B.V. in Uden opgebouwd. De woningen die Barli door Leenders Architecten uit Uden heeft laten on... Lees meer »

Meer informatie Uitkijkwoningen

Geschreven op

Meer informatie over onze "Uitkijkwoningen" In het voorjaar van 2017 heeft PeelrandWonen een inloop- informatieavond georganiseerd waarbij de mogelijke nieuwbouw van 13 All-electric woningen is gepresenteerd. Lees meer »

Sleuteluitgifte woningen Binnenhofke

Geschreven op

Sleuteluitgifte woningen Binnenhofke PeelrandWonen heeft 8 levensloopbestendige Nul-Op-de-Meterwoningen aan het Binnenhofke in Boekel opgeleverd. De aansluitende kijkmiddag was een groot succes waarbij uiteraard de toekomstige bewoners letterlijk in het zonnetje werden ge... Lees meer »

Kijkmiddag Binnenhofke Boekel 28 september 2017

Geschreven op

Iedereen is van harte welkom donderdag 28 september van 13.30 tot 15.30 uur Opening project 8 Levensloopbestendige ‘Nul Op de Meterwoningen’ Binnenhofke 7 t/m 21 in Boekel (locatie: Irenestraat) Wij nodigen u graag uit een kijkje te nemen in deze bijzondere woningen Progr... Lees meer »

Oplevering NOM woningen Binnenhofke, Boekel

Geschreven op

Wederom leveren wij een innovatief nieuwbouwproject op; 8 levensloopbestendige Nul-Op-de-Meterwoningen aan het Binnenhofke in Boekel (voorheen genoemd Irenestraat). Dit is ons derde Nul-op-de-Meter-project en daar zijn wij best trots op! Lees meer »

Uitnodiging voor inloop- informatieavond 24 mei 2017

Geschreven op

“EEN WONING OM NAAR UIT TE KIJKEN!” De volledig afgewerkte woningen hebben het woongedeelte op de eerste verdieping. Toiletruimte, badkamer en twee slaapkamers zijn gesitueerd op de begane grond. De woningen hebben een woonoppervlak van ca. 70 Lees meer »

Nieuwbouw Binnenhofke

Geschreven op

Wie wil er wonen in de meest duurzame woningen van PeelrandWonen? PeelrandWonen is gestart met de bouw van 8 levensloopbestendige ‘Nul Op de Meterwoningen’ aan het Binnenhofke (voorheen genoemd Irenestraat) in Boekel. Omd Lees meer »

Officiële sleuteluitgifte Boekweit

Geschreven op

Maandag 3 oktober om 10:00 uur is het zover! Wij zijn trots u te melden dat dan de prachtige Nul-Op-de-Meterwoningen aan de Boekweit in Boekel officeel worden opgeleverd. De sleutels worden door Burgemeester Bos aan de eerste huurders aangeboden. Lees meer »

0492 - 32 44 05
Aanmelden nieuwsbrief
Terug naar boven