ZoekenMenu

Informatieavond woensdag 4 mei a.s. over Nul-Op-de-Meter woningen

 

                                                                                        

Een woning die net zoveel energie opwekt als dat hij verbruikt. Dat klinkt futuristisch. Toch is die toekomst veel dichterbij dan u denkt. De eerste Nul-Op-de-Meter woningen worden namelijk binnenkort gerealiseerd in Boekel. Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan naar de informatiebijeenkomst van PeelrandWonen op woensdagavond 4 mei 2016.

Ontdek de mogelijkheden van een Nul-Op-de-Meter woning
Een energieneutrale woning is goed geïsoleerd, comfortabel, zorgt voor lagere energielasten én is goed voor het milieu. Dit type woning, ook wel Nul-Op-de-Meter woning genoemd, wekt namelijk net zoveel energie op als dat er wordt verbruikt. De nieuwe type woningen zijn ontwikkeld door PeelrandWonen in samenwerking met bouwbedrijf van Wanrooij. Ze worden gerealiseerd op de Donk “Boekweit” en de Kerkstraat in Boekel. Wilt u meer weten over de woningen? PeelrandWonen vertelt u graag meer tijdens de informatiebijeenkomst.

Wilt u kopen of huren?
Het kan allebei. Er komen zowel koop- als huurwoningen beschikbaar. Tijdens de bijeenkomst is Rabobank Uden Veghel aanwezig om met u te kijken wat uw wensen en mogelijkheden zijn. Zo weet u zeker dat u een goede keuze maakt én wat dit financieel gezien voor u betekent.

Waar en wanneer vindt de bijeenkomst plaats?
U bent op woensdag 4 mei a.s. vanaf 19.00 uur van harte welkom in de Pleinzaal van Nia Domo in Boekel. Het programma begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur.

Heeft u nog vragen?
Neem dan contact op met PeelrandWonen via 0492 - 32 44 05. Heeft u alvast vragen over het kopen van een woning? Neemt u dan contact op met Rabobank Uden Veghel via 0413 - 219 222 óf loop maandagavond eens binnen op het kantoor van de Rabobank tijdens het Hypotheek Inloopspreekuur. Deze vindt iedere week in Uden en Veghel én iedere eerste maandagavond van de maand in Boekel plaats.

 

Naar het overzicht
Terug naar boven