ZoekenMenu

Oplevering NOM woningen Binnenhofke, Boekel

Wederom leveren wij een innovatief nieuwbouwproject op; 8 levensloopbestendige Nul-Op-de-Meterwoningen aan het Binnenhofke in Boekel (voorheen genoemd Irenestraat).

Dit is ons derde Nul-op-de-Meter-project en daar zijn wij best trots op!

De woningen zijn levensloopbestendig, de hoofdslaapkamer en de badkamer bevinden zich nl. op de begane grond. De woningen zijn daadwerkelijk aan een ‘Binnenhofke’ gelegen, is er geen (doorgaand) verkeer. 

De woningen zijn ‘All-electric, er wordt geen gebruik gemaakt van fossiele bronnen zoals aardgas. Alle woningen zijn extreem goed geïsoleerd. De woningen zijn Nul-Op-de-Meterwoningen; de energie-opwekking van deze woningen is bij normaal bewonersgebruik gelijk aan de energievraag.  

De woningen zijn extreem goed geïsoleerd; zij zijn o.a. voorzien van drievoudig glas, vloerverwarming die wordt aangestuurd door een lucht-waterwarmtepomp, een CO2 gestuurde ventilatie, een warmteterugwinning, zonnepanelen en een "Groen dak". Omdat we enkele bomen hebben moeten rooien en wij duurzaamheid erg belangrijk vindt, hebben wij het dak voorzien van mos-sedum plantjes. Hiermee geven we wat groen terug aan de omgeving, is het dak nog beter geïsoleerd en gaat het dak ook langer mee.

De oplevering van deze prachtige woningen is op donderdag 28 september 2017.
Alle woningen zijn verhuurd en de bewoners ontvangen de sleutel op 2 oktober 2017. 

Naar het overzicht
Terug naar boven