ZoekenMenu

Meidoornstraat 6, 5428 GK Venhorst

Prijs € 197.000,00 K.K.
Te Koop

Neem voor meer informatie contact op met Jonkers Makelaardij.

Jonkers Makelaardij
Kerkstraat 12B
5427 BC Boekel
T: 0492-392426
E:
I: www.jonkers-makelaardij.nl
Prijs € 197.000,00 K.K.
Eigenschappen:
 • Soort woning:Eengezinswoning
 • Inhoud:390 m³
 • Woonoppervlakte:90 m²
 • Perceelopppervlakte:243 m²
 • Woonkamer:25,21 m2
 • Keuken:9,37 m2
 • Slaapkamer 1:10,68 m2
 • Slaapkamer 2:12,84 m2
 • Slaapkamer 3:9,37 m2
 • Doucheruimte:3,26 m2
 • Bergruimte:11,60 m2
 • Zolder:12,87 m2 met vlisotrap
 • Garage:13,45 m2

Een eenvoudig uitgevoerde halfvrijstaande woning met garage, rustig gelegen in Venhorst.

BEGANE GROND
Vanaf de straat bereikt u de woning via een kort pad door de tuin. Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer, de keuken, een toiletruimte, verdiepte trapkast en de trapopgang naar de eerste verdieping. Daarnaast is er de meterkast met 3 groepen. De toiletruimte is deels betegeld met een lichte tegel en voorzien van een toilet en fonteintje.
De woonkamer (type "doorzon") heeft door de grote raampartijen in de voor- en zijgevel veel natuurlijke lichtinval. De wanden van de woonkamer zijn behangen en op de vloer liggen tapijttegels. De keuken is deels betegeld en heeft een eenvoudige inrichting in een rechte wandopstelling. Het werkblad is uitgevoerd met een rvs-spoelbak. Daarnaast zijn er enkele onder- en bovenkastjes en een afzuigkap. Aansluitend is er een aanbouw met dubbele deuren naar de tuin en aangrenzend een berging.

EERSTE VERDIEPING
De overloop geeft toegang tot drie slaapkamers, een eenvoudige badkamer en een inbouwkast. Slaapkamer 1 is aan de voorzijde gesitueerd en heeft een vloeroppervlak van bijna 13 m². Deze slaapkamer heeft een inbouwkast en een loopdeur naar het balkon. De afwerking bestaat uit met behang afgewerkte wanden, vloerbedekking en een gestuct plafond. Slaapkamer 2 en 3 hebben eenzelfde afwerking en bevinden zich aan de achterzijde en hebben een oppervlak van ca. 9 en 13 m². De badkamer is grotendeels betegeld en eenvoudig uitgevoerd met een wastafel en een doucheplaats. De kozijnen op de eerste verdieping zijn uitgevoerd in hout met enkele beglazing.

TWEEDE VERDIEPING
Via een vlizotrap is de zolderverdieping bereikbaar.

RONDOM DE WONING
De achtertuin is op het noordwesten gelegen. De tuin is aangelegd met tegels, sierbestrating en diverse borders met vaste planten.

BELANGRIJKE INFORMATIE:
Deze woning betreft een voormalige huurwoning. Als koper dient u rekening te houden met moderniseringskosten.
De woning wordt u aangeboden met een vastgestelde koopprijs. Dit is dus geen vraagprijs en er kan dan ook niet over de prijs onderhandeld worden. Koper dient de woning zelf te gaan bewonen. Bij het uitblijven van kandidaten kan verkoper hier van afzien. Bij meerdere kandidaten zal er geloot worden. De notariële overdracht van de woning zal plaatsvinden bij notariskantoor Gerrits en Van Gulick te Gemert.

Meer informatie vindt u bij Jonkers Makelaardij Boekel via de telefoon 0492-392426 www.jonkers-makelaardij.nl

Reageer online Afdrukken

Neem voor meer informatie contact op met Jonkers Makelaardij.

Jonkers Makelaardij
Kerkstraat 12B
5427 BC Boekel
T: 0492-392426
E:
I: www.jonkers-makelaardij.nl
Terug naar boven