ZoekenMenu

Pinksterbloem 15, 5427 BW Boekel

Prijs € 285.000,00 K.K.
Te Koop

Neem voor meer informatie contact op met Jonkers Makelaardij.

Jonkers Makelaardij
Kerkstraat 12B
5427 BC Boekel
T: 0492-392426
E:
I: www.jonkers-makelaardij.nl
Prijs € 285.000,00 K.K.
Eigenschappen:
 • Soort woning:Eengezinswoning
 • Bouwjaar:2009
 • Inhoud:500 m3
 • Woonoppervlakte:128 m2
 • Perceelopppervlakte:301 m2
 • Woonkamer:33 m2
 • Keuken:21 m2
 • Slaapkamer 1:10,5 m2
 • Slaapkamer 2:14 m2
 • Slaapkamer 3:10 m2
 • Badkamer:4,62 m2
 • Doucheruimte:3,13 m2
 • Bergruimte:8,83 m2

Royale geschakelde woning met slaapkamer en badkamer op de begane grond, gelegen in de jonge woonwijk "Lage Schoense" in Boekel. De woning is zowel geschikt voor senioren als voor jonge gezinnen.

BEGANE GROND
U komt binnen in de ruime hal met een garderobenis, de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping. De hal geeft u tevens toegang tot de overige ruimtes op de begane grond. De woonkamer is met 33 m² royaal te noemen. Door de grote raampartijen is er veel natuurlijke lichtinval. Vanuit de woonkamer is een ruime praktische trapkast bereikbaar.
Via de woonkamer loopt u naar achteren de, eveneens ruime, leefkeuken (21 m²) in. De keukeninrichting bestaat uit een hoekopstelling met een werkblad voorzien van spoelbak en gaskookplaat. Daarnaast is er een afzuigkap, koelkast en zijn er drie vrieslades. Verder zijn er natuurlijk de boven- en onderkastjes waardoor het aan bergruimte niet ontbreekt. De keuken heeft een grote schuifpui naar de patiotuin. Via de hal bereikt u, naast de woonkamer en de keuken, de slaapkamer (ca. 10,5 m2) op de begane grond. De vensters zorgen ook hier voor meer dan voldoende daglicht. De badkamer (aansluitend aan de slaapkamer) is geheel betegeld en voorzien van een douche en wastafel. Voorts is er op de begane grond een separate toiletruimte, en een technische-/wasruimte met de witgoedaansluitingen en de opstelling van de cv-ketel en zonneboiler. Tot slot is er een inpandige berging (9 m²) met een loopdeur naar de oprit.

EERSTE VERDIEPING
Op de eerste verdieping bevindt zich de overloop met toegang tot twee slaapkamers en een tweede badkamer.
Slaapkamer 2 heeft een vloeroppervlak van ca. 14m² en slaapkamer 3 meet ruim 10m². De tweede badkamer is geheel betegeld en heeft een douche, wastafel en er is een tweede toilet.

RONDOM DE WONING
De voortuin is grotendeels voorzien van gazon en voor de berging is de oprit bestraat. De patiotuin is bereikbaar via de schuifpui vanuit de keuken en via een separate loopdeur vanuit de hal. De patiotuin is geheel bestraat.

BELANGRIJKE INFORMATIE
Deze woning betreft een voormalige huurwoning van woningbouwvereniging PeelrandWonen uit Boekel. De woning wordt u aangeboden met een vastgestelde koopprijs. Dit is dus geen vraagprijs en er kan dan ook niet over de prijs onderhandeld worden. Huidige huurders van Stichting PeelrandWonen, die een woning vrijmaken, hebben tot en met 25 oktober 2019 voorrang bij koop. Bij meerdere kandidaten zal er geloot worden. De notariële overdracht van de woning zal plaatsvinden bij notariskantoor Gerrits en Van Gulick te Gemert.
Het perceel dient nog door het kadaster ingemeten te worden. De opgegeven oppervlakte van het perceel is dan ook een schatting. De kosten voor inmeten zijn voor de koper.

Meer informatie vindt u bij Jonkers Makelaardij Boekel via de telefoon 0492-392426 www.jonkers-makelaardij.nl

Reageer online Afdrukken

Neem voor meer informatie contact op met Jonkers Makelaardij.

Jonkers Makelaardij
Kerkstraat 12B
5427 BC Boekel
T: 0492-392426
E:
I: www.jonkers-makelaardij.nl
Terug naar boven