ZoekenMenu

Afronding onderhoudsprojecten

Wij hebben een aantal grote onderhoudsprojecten afgerond.  

Complex de Mouthoefsestraat en de Luciusstraat: de daken zijn vernieuwd en voorzien van hoogwaardige dakisolatie, de goten en de hemelwaterafvoeren zijn vernieuwd en de schoorstenen gerenoveerd. De kozijnen waren recentelijk al vervangen waardoor de woningen nu een fraai aanzicht hebben.

De woningen aan de Eiken en de Bosberg zijn voorzien van nieuwe kunststof kozijnen. 

De woningen aan de Burg. Schafratstraat hebben houten kozijnen gekregen en de woningen aan de Beuken zijn voorzien van kunststof kozijnen. In relatie tot de kozijnvervanging is er ook een asbestsanering uitgevoerd.

De jaarlijkse schilderbeurt is her en der verdeeld over onze huurwoningen uitgevoerd, daarbij hebben wij ook gelet op het gevelbeeld. Zo hebben we het metselwerk van de woningen in de Wilgen een andere kleur gegeven en zijn de kleuren van de kozijnen in de Burgtstraat gewijzigd in een frisse groene kleur.

Nieuwe bestrating in de Kloosterlaan: het eerste gedeelte vanaf de Rutger van Herpenstraat is niet vernieuwd aangezien dit voor de helft eigendom is van de vereniging van eigenaren uit de Kapelstraat. Zij hebben helaas gekozen om dit gedeelte te laten herstraten met de bestaande straatstenen. Vanaf dit gedeelte is door PeelrandWonen de weg wel verniewd met nieuwe straatstenen.

Er volgen nog meer kleinere onderhoudswerkzaamheden, maar deze zijn minder ingrijpend.

Naar het overzicht
Terug naar boven