ZoekenMenu

Actueel

Kantoorsluiting tijdens de feestdagen

Geschreven op

In verband met de feestdagen is ons kantoor vanaf woensdag 25 december 2019 tot en met vrijdag 3 januari 2020 gesloten. Voor reparatieverzoeken kunt u ons telefonisch bereiken op: maandag 30 december van 08:00 tot 12:00 uur, dinsdag 31 december van 08:00 tot 12: Lees meer »

Woningaanbod Nieuwbouw De Run

Geschreven op

Interesse in de eengezinswoningen van ons nieuwbouwproject De Run? Kijk dan naar ons huurwoning aanbod! De reactie termijn op de advertentie van deze 11 eengezinswoningen loopt tot en met 11 december 2019. Lees meer »

De 100ste WocoAPP-er

Geschreven op

Afgelopen week was het zover. De 100ste gebruiker van de WocoAPP maakte haar account aan en deed gelijk twee reparatieverzoeken via de APP. En zo ging Hennie afgelopen donderdag op pad om de reparaties te beoordelen en daarbij nam hij gelijk een mooie bos bloemen voor Yvo... Lees meer »

Onderzoek naar tevredenheid

Geschreven op

Vanaf 2019 meten wij de klanttevredenheid maandelijks. Daarbij maken wij gebruik van het Kwaliteitscentrum Woningcorporaties Huursector (KWH). Zij doen dit onderzoek in samenwerking met onderzoeksbureau Desan. Lees meer »

Woningaanbod weer op onze eigen website

Geschreven op

Niet elke verandering is meteen een verbetering. Op 1 oktober hebben we ons als PeelrandWonen aangesloten bij Woonservice Regionaal. Dat is een platform waar huurwoningen in een vrij grote regio worden aangeboden. Lees meer »

De P van PeelrandWonen

Geschreven op

Onze woningcorporatie is vernoemd naar de Peelrandbreuk: een barst in de aarde waar twee aardlagen tegen elkaar aan wrijven. Dat gaat gelukkig heel geleidelijk. Hier geen Groningse toestanden. Maar heel af ten toe is er een aardschokje voelbaar. Misschien vandaag ook. Lees meer »

50 jaar huurder

Geschreven op

De afgelopen week stond ik bij 2 adressen op de stoep met een grote bos bloemen. De reden? Deze huurders wonen al 50 jaar op dit adres. Een mooie aanleiding voor een bezoekje en een kopje koffie. En zo al pratende kreeg ik een paar wijze lessen mee. Lees meer »

Hoogste punt eengezinswoningen op De Run

Geschreven op

Op woensdag 18 september vierden wij op de bouw het bereiken van het hoogste punt van de eengezinswoningen met de bouwvakkers. Niet met een krat pannenbier, zoals dat vroeger altijd ging. Maar wel met een heerlijke frietkar. Lees meer »

Mogen wij bij u op de koffie komen?

Geschreven op

Bij PeelrandWonen horen wij altijd graag wat er bij u als huurder leeft. Waarom? Omdat wij dan beter in staat zijn om hier op in te spelen en huurders te helpen bij hun woonvragen. Als woningcorporatie wordt er veel van ons verwacht, bijvoorbeeld vanuit de politiek in Den... Lees meer »

Contact met de WocoApp

Geschreven op

Makkelijk in contact met PeelrandWonen via de WocoAPP Voor reparatieverzoeken zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 08.00 en 09.00u. En voor overige vragen kunt u ons altijd een e-mail sturen of bellen. Ook in de toekomst zal dit gewoon mogelijk blijven. Lees meer »

Terug naar boven