ZoekenMenu

Dé woningstichting in de gemeente Boekel

Actueel

Groot deel van onze huurders krijgt dit jaar géén huurverhoging

Geschreven op

PeelrandWonen heeft dit jaar in overleg met Huurdersraad Onder de Pannen haar huurbeleid aangepast. Voor iedere woning is de streefhuur opnieuw vastgesteld. 280 huurders met een huidige huur onder de streefhuur krijgen de wettelijk toegestane huurverhoging van inflatie +... Lees meer »

Wie is Jan Jaap Westhof?

Geschreven op

Op 1 maart jongstleden is Jan Jaap begonnen als Coördinator Vastgoed bij PeelrandWonen. Hij stelt zich hier graag aan u voor. Mijn naam is Jan Jaap Westhof ik ben 50 jaar en woon in Nijmegen. Ik ben getrouwd met Janou (45 jaar) en samen hebben wij twee zoons; Martijn (16... Lees meer »

Huurdersavond

Geschreven op

Wij heten u van harte welkom op de huurdersavond maandag 15 april om 19:00 uur in Nia Domo te Boekel. Daarbij zullen de volgende onderwerpen aan de orde komen: Terugkoppeling laatste huurdersmiddag in november 2018 Voorstellen nieuwe medewerkers PeelrandWonenJan Jaap West... Lees meer »

Uw leefbaarheidsinitiatief

Geschreven op

Het verbeteren van de leefbaarheid Elk jaar reserveren wij in onze begroting een bedrag voor het verbeteren van de leefbaarheid rond ons woningbezit. Echter kunt u veel beter aangeven waar dit geld aan uitgegeven zou moeten worden dan wij. Lees meer »

Onderzoek naar tevredenheid

Geschreven op

Per 2019 gaan wij uw tevredenheid maandelijks meten. Voorheen deden wij dit 1 keer per jaar, maar wellicht bent u dan allang vergeten wat uw ervaring met een reparatie-verzoek was. Daarom vragen wij u voortaan vlak na een reparatie of een verhuizing naar uw ervaring met o... Lees meer »

Pas op voor vreemd bezoek

Geschreven op

Recent hebben 2 mannen zich voorgesteld bij een huurder als medewerkers van PeelrandWonen. Zij kwamen bij de bewoner onderzoek doen naar de beveiliging en sloten van het huis en stelden daarbij diverse vragen. Lees meer »

Moeite met de nederlandse taal

Geschreven op

Wist u dat 2,5 miljoen mensen in Nederland grote moeite hebben met lezen, schrijven en/of rekenen? Circa 11% van de brabanders tussen de 16 en 65 jaar heeft moeite met lezen en schijven. Zij zijn laaggeletterd. Lees meer »

Computercursus via Taalhuis Boekel

Geschreven op

Tegenwoordig gaat alles digitaal. Ook PeelrandWonen is overgegaan op digitaal inschrijven van woningzoekenden en digitaal reageren op het woningaanbod enz. Wij moeten met het digitale tijdperk mee. Maar het werken met de computer is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Lees meer »

Wij gaan weer bouwen!

Geschreven op

PeelrandWonen bouwt 28 Nul-Op-de-Meterwoningen in de nieuwbouwwijk De Run in Boekel. Op 8 januari 2019 ondertekenden onze directeur Martijn van Straaten en Cas Stuut directeur van Hendrinks Coppelmans Bouwgroep de overeenkomst voor het bouwen van 11 eengezinswoningen en 1... Lees meer »

Aanbesteding voor accountantscontrole

Geschreven op

Wij zijn bezig met een aanbesteding voor de Accountantscontrole voor een nieuw contract vanaf boekjaar 2019. Stichting PeelrandWonen is een kleinere woningcorporatie in de gemeente Boekel met circa 600 VHE, valt onder het verlicht regime en heeft geen OOB-status. Lees meer »

0492 - 32 44 05
Terug naar boven