ZoekenMenu

Dé woningstichting in de gemeente Boekel

Actueel

PAS OP VOOR VREEMD BEZOEK

Geschreven op

Recent hebben 2 mannen zich voorgesteld bij een huurder als medewerkers van PeelrandWonen. Zij kwamen bij de bewoner onderzoek doen naar de beveiliging en sloten van het huis en stelden daarbij diverse vragen. Lees meer »

Moeite met de nederlandse taal

Geschreven op

Wist u dat 2,5 miljoen mensen in Nederland grote moeite hebben met lezen, schrijven en/of rekenen? Circa 11% van de brabanders tussen de 16 en 65 jaar heeft moeite met lezen en schijven. Zij zijn laaggeletterd. Lees meer »

Computercursus via Taalhuis Boekel

Geschreven op

Tegenwoordig gaat alles digitaal. Ook PeelrandWonen is overgegaan op digitaal inschrijven van woningzoekenden en digitaal reageren op het woningaanbod enz. Wij moeten met het digitale tijdperk mee. Maar het werken met de computer is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Lees meer »

Vacature Coördinator Vastgoed

Geschreven op

Functieomschrijving Werken bij PeelrandWonen is méér dan het uitvoeren van een functie. Het gaat om het nemen van een verantwoordelijkheid en het bijdragen aan de realisatie van onze dromen. Dit doen wij in een klein en hecht team, waarbij de lijnen kort zijn en de daadkr... Lees meer »

Wij gaan weer bouwen!

Geschreven op

PeelrandWonen bouwt 28 Nul-Op-de-Meterwoningen in de nieuwbouwwijk De Run in Boekel. Op 8 januari 2019 ondertekenden onze directeur Martijn van Straaten en Cas Stuut directeur van Hendrinks Coppelmans Bouwgroep de overeenkomst voor het bouwen van 11 eengezinswoningen en 1... Lees meer »

Aanbesteding voor accountantscontrole

Geschreven op

Wij zijn bezig met een aanbesteding voor de Accountantscontrole voor een nieuw contract vanaf boekjaar 2019. Stichting PeelrandWonen is een kleinere woningcorporatie in de gemeente Boekel met circa 600 VHE, valt onder het verlicht regime en heeft geen OOB-status. Lees meer »

Kantoorsluiting tijdens de feestdagen

Geschreven op

Onze kantoor is tijdens de feestdagen gesloten van maandag 24 december tot en met dinsdag 1 januari 2019. Voor urgente reparatieverzoeken zijn wij telefonisch via ons nummer 0492-324405 te bereiken op: Maandag 24 december van 8:00 tot 16:30 uur; Donderdag 27 december van 8: Lees meer »

Prestatieafspraken 2019

Geschreven op

De gemeente Boekel, Huurdersraad Onder de Pannen en Stichting PeelrandWonen zijn Prestatieafspraken voor 2019 overeengekomen. Belangrijk onderwerp voor 2019 is een concretere definiëring van het woningbouwprogramma voor de komende jaren en een grotere inzet op de leefbaar... Lees meer »

Vrijdag 7 december is ons kantoor gesloten

Geschreven op

PeelrandWonen is vrijdag 7 december aanstaande gesloten. Excuses voor het ongemak. Lees meer »

0492 - 32 44 05
Terug naar boven