ZoekenMenu

Dé woningstichting in de gemeente Boekel

Actueel

Wij zijn gesloten

Geschreven op

Vanwege ons bedrijfuitje zijn wij vrijdag 20 september 2019 gesloten. Excuses voor het ongemak. Lees meer »

Mogen wij bij u op de koffie komen?

Geschreven op

Bij PeelrandWonen horen wij altijd graag wat er bij u als huurder leeft. Waarom? Omdat wij dan beter in staat zijn om hier op in te spelen en huurders te helpen bij hun woonvragen. Als woningcorporatie wordt er veel van ons verwacht, bijvoorbeeld vanuit de politiek in Den... Lees meer »

Contact met de WocoApp

Geschreven op

Makkelijk in contact met PeelrandWonen via de WocoAPP Voor reparatieverzoeken zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 08.00 en 09.00u. En voor overige vragen kunt u ons altijd een e-mail sturen of bellen. Ook in de toekomst zal dit gewoon mogelijk blijven. Lees meer »

Persbericht De Run

Geschreven op

Wijzigingen in appartementengebouw De Run, Boekel In opdracht van woningcorporatie PeelrandWonen uit Boekel bouwt Hendriks Coppelmans Bouwgroep uit Uden elf sociale huurwoningen in de gasloze wijk De Run. In het originele plan zou tegelijkertijd ook een appartementengebou... Lees meer »

Update: Nieuwbouw De Run

Geschreven op

11 Eengezinswoningen in De Run te Boekel Op maandag 26 april 2019 is aannemersbedrijf Hendriks Coppelmans uit Uden gestart met de bouw van de 11 eengezinswoningen in nieuwbouwwijk De Run te Boekel. Inmiddels zijn we alweer ruim ‘de grond uit’. Hal Lees meer »

Ingrid stelt zich aan u voor

Geschreven op

Mijn naam is Ingrid van de Braak. Ik ben 52 jaar, woon samen met mijn partner in ’s-Hertogenbosch. Ik heb 2 kinderen en verwacht binnenkort mijn 1e kleinkind. In mijn vrije tijd tennis ik graag en ook winkelen is een van mijn hobby’s. Per Lees meer »

Gesloten tijdens Hemelvaart 2019

Geschreven op

In verband met Hemelvaart zijn wij op donderdag 30 mei en vrijdag 31 mei 2019 gesloten. Lees meer »

Groot deel van onze huurders krijgt dit jaar géén huurverhoging

Geschreven op

PeelrandWonen heeft dit jaar in overleg met Huurdersraad Onder de Pannen haar huurbeleid aangepast. Voor iedere woning is de streefhuur opnieuw vastgesteld. 280 huurders met een huidige huur onder de streefhuur krijgen de wettelijk toegestane huurverhoging van inflatie +... Lees meer »

Wie is Jan Jaap Westhof?

Geschreven op

Op 1 maart jongstleden is Jan Jaap begonnen als Coördinator Vastgoed bij PeelrandWonen. Hij stelt zich hier graag aan u voor. Mijn naam is Jan Jaap Westhof ik ben 50 jaar en woon in Nijmegen. Ik ben getrouwd met Janou (45 jaar) en samen hebben wij twee zoons; Martijn (16... Lees meer »

Huurdersavond

Geschreven op

Wij heten u van harte welkom op de huurdersavond maandag 15 april om 19:00 uur in Nia Domo te Boekel. Daarbij zullen de volgende onderwerpen aan de orde komen: Terugkoppeling laatste huurdersmiddag in november 2018 Voorstellen nieuwe medewerkers PeelrandWonenJan Jaap West... Lees meer »

0492 - 32 44 05
Terug naar boven