ZoekenMenu

Nieuws

Woningaanbod appartementen Ter Rhunnen

Geschreven op

Interesse in de Nul-Op-de-Meter appartementen van ons nieuwbouwproject Ter Rhunnen? Kijk dan nu naar ons woningaanbod! U kunt reageren op twee typen appartementen, met 1 of 2 slaapkamers. De reactietermijn op de advertenties van deze 15 appartementen loopt tot en met zond... Lees meer »

Aangescherpte maatregelen Corona-virus: update 29 september

Geschreven op

29 september 2020: Na een periode waarin wij ons kantoor weer hadden open gesteld en meer vanuit Boekel aan het werk waren, zijn wij naar aanleiding van de persconferentie van 28 september genoodzaakt om weer meer vanuit huis te gaan werken. Lees meer »

Plaatsing slimme meters

Geschreven op

Enexis Netbeheer gaat de komende periode bij diverse woningen van ons de meter vervangen door een slimme meter. U ontvangt hiervoor een aparte brief van Enexis, waarbij zij aangeven wanneer zij langs komen. Indien deze afspraak niet goed uitkomt, kunt u hem verzetten. Lees meer »

Een nieuw gezicht

Geschreven op

Vanaf vandaag, 1 september 2020, verwelkomen wij Anne van den Elzen bij PeelrandWonen. Samen met Ingrid van de Braak zal zij u van dienst zijn voor al uw zaken rond het wonen zonder zorgen. Wij wensen Anne ontzettend veel werkplezier toe in het mooie Boekel! Lees meer »

Leden voor de huurdersraad gezocht

Geschreven op

Bent u huurder van PeelrandWonen en wilt u meedenken over brede onderwerpen als huurverhoging, servicekosten, nieuwbouw, onderhoud, leefbaarheid en de verduurzaming van onze woningen? Meld u dan aan voor de huurdersraad! Lees meer »

De vlag omhoog bij appartementengebouw De Run

Geschreven op

In opdracht van PeelrandWonen bouwt Hendriks Coppelmans Bouwgroep een appartementengebouw met vijftien appartementen in gasloze wijk De Run in Boekel. Het gebouw heeft het hoogste punt inmiddels bereikt. Dat werd door de teams van beide bedrijven gevierd op woensdag 8 jul... Lees meer »

Vanaf 2 juni is onze telefonische bereikbaarheid aangepast en zijn wij vrijdags gesloten

Geschreven op

Wij zijn vanaf 2 juni 2020 telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 9 tot 12 uur en van 13 tot 15 uur. Vanaf 2 juni aanstaande zijn wij op vrijdag gesloten. Reparatieverzoeken kunt u via de website en de WocoAPP doorgeven of telefonisch in de ochtend va... Lees meer »

Van der Meijs verzorgt vanaf 1 juni het dagelijks onderhoud

Geschreven op

Voor velen van u is Hennie het bekende gezicht voor het uitvoeren van een reparatie aan uw woning. Vanaf 1 juni komt er echter een andere bus bij u aan de deur. Dan komt Van der Meijs uit Gemert bij u langs. Voor het melden van de reparatie kunt u, zoals gewend, contact m... Lees meer »

Brief jaarlijkse huuraanpassing

Geschreven op

De brief over de jaarlijkse huuraanpassing is inmiddels bij al onze huurders bezorgd. Mocht u deze brief onverhoopt nog niet ontvangen hebben of u heeft vragen over de huuraanpassing of huurbetalingen, neem dan contact met ons op. Lees meer »

Jaarlijkse huuraanpassing

Geschreven op

Deze week valt bij u weer de brief in de bus over de jaarlijkse huuraanpassing. In de politiek is al veel gesproken over het wel of niet aanpassen van de huren in deze tijden. Ook wij hebben ons deze vraag gesteld en komen tot de conclusie dat een algemene maatregel niet... Lees meer »

Terug naar boven