ZoekenMenu

Actueel

Woningaanbod weer op onze eigen website

Geschreven op

Niet elke verandering is meteen een verbetering. Op 1 oktober hebben we ons als PeelrandWonen aangesloten bij Woonservice Regionaal. Dat is een platform waar huurwoningen in een vrij grote regio worden aangeboden. Lees meer »

De P van PeelrandWonen

Geschreven op

Onze woningcorporatie is vernoemd naar de Peelrandbreuk: een barst in de aarde waar twee aardlagen tegen elkaar aan wrijven. Dat gaat gelukkig heel geleidelijk. Hier geen Groningse toestanden. Maar heel af ten toe is er een aardschokje voelbaar. Misschien vandaag ook. Lees meer »

Vrijdag 1 november a.s. kantoor gesloten

Geschreven op

Vrijdag 1 november aanstaande is ons kantoor wegens onderhoud aan het kantoor gesloten. Wij zijn wel telefonisch bereikbaar tijdens onze kantoortijden. Lees meer »

50 jaar huurder

Geschreven op

De afgelopen week stond ik bij 2 adressen op de stoep met een grote bos bloemen. De reden? Deze huurders wonen al 50 jaar op dit adres. Een mooie aanleiding voor een bezoekje en een kopje koffie. En zo al pratende kreeg ik een paar wijze lessen mee. Lees meer »

WoonService Boekel samengevoegd met WoonService Regionaal

Geschreven op

U vindt op WoonService Boekel geen aanbod meer van vrijgekomen woningen en vanaf vrijdag 27 september kunt u ook niet meer inloggen of inschrijven. De reden is dat de websites van WoonService samen worden gevoegd tot één website: WoonService Regionaal. M Lees meer »

Hoogste punt eengezinswoningen op De Run

Geschreven op

Op woensdag 18 september vierden wij op de bouw het bereiken van het hoogste punt van de eengezinswoningen met de bouwvakkers. Niet met een krat pannenbier, zoals dat vroeger altijd ging. Maar wel met een heerlijke frietkar. Lees meer »

Wij zijn gesloten

Geschreven op

Vanwege ons bedrijfsuitje zijn wij vrijdag 20 september 2019 gesloten. Excuses voor het ongemak. Lees meer »

Mogen wij bij u op de koffie komen?

Geschreven op

Bij PeelrandWonen horen wij altijd graag wat er bij u als huurder leeft. Waarom? Omdat wij dan beter in staat zijn om hier op in te spelen en huurders te helpen bij hun woonvragen. Als woningcorporatie wordt er veel van ons verwacht, bijvoorbeeld vanuit de politiek in Den... Lees meer »

Contact met de WocoApp

Geschreven op

Makkelijk in contact met PeelrandWonen via de WocoAPP Voor reparatieverzoeken zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 08.00 en 09.00u. En voor overige vragen kunt u ons altijd een e-mail sturen of bellen. Ook in de toekomst zal dit gewoon mogelijk blijven. Lees meer »

Persbericht De Run

Geschreven op

Wijzigingen in appartementengebouw De Run, Boekel In opdracht van woningcorporatie PeelrandWonen uit Boekel bouwt Hendriks Coppelmans Bouwgroep uit Uden elf sociale huurwoningen in de gasloze wijk De Run. In het originele plan zou tegelijkertijd ook een appartementengebou... Lees meer »

Terug naar boven