ZoekenMenu

De P van PeelrandWonen

Onze woningcorporatie is vernoemd naar de Peelrandbreuk: een barst in de aarde waar twee aardlagen tegen elkaar aan wrijven. Dat gaat gelukkig heel geleidelijk. Hier geen Groningse toestanden. Maar heel af ten toe is er een aardschokje voelbaar. Misschien vandaag ook. Maar dan figuurlijk. Want onze woningcorporatie maakt de laatste maanden mooie veranderingen door, die vandaag met een schok zichtbaar worden. PeelrandWonen heeft een volledig nieuwe huisstijl, een nieuw slogan en een nieuwe ambitie. Daar willen we u graag even over bijpraten.

Zonder zorgen

PeelrandWonen is een relatief kleine woningcorporatie. Die bescheiden omvang willen we beter gaan gebruiken. Wij willen geen 'partner in wonen' zijn en geen 'stichting' of 'instantie', maar een team van hulpvaardige dorpsgenoten. Mensen bij wie u terecht kunt met uw vragen over wonen en woningen. We willen graag uw verhaal horen en u verder helpen waar dat ook maar enigszins mogelijk is. Tot gisteren stond er groot 'Partner in Duurzaam Wonen' onder onze naam. Maar we weten dat onze bewoners heel graag duurzaam willen zijn, maar nog veel liever een huis, straat en buurt hebben zonder zorgen. Daar willen we voor staan. Daarom hebben we nu 'Wonen zonder zorgen' onder onze naam gezet. Dat zijn geen loze worden, maar het verwoordt de ambitie die we allemaal bij PeelrandWonen hebben.

Een nieuwe huisstijl

We wilden heel graag onze nieuwe kijk op de relatie die we met bewoners hebben, ook vertaald zien in onze huisstijl. Geen kille letters en kille kleuren, maar een warm kleurenpalet en een moderne maar heel toegankelijke letter. Daar is de vormgever mee aan de slag gegaan. In de P ziet u direct een huis, maar ook een arm die om de bewoner heen wordt geslagen. Deze week gaan we onze huisstijl zichtbaar maken: op ons pand, onze website en op ons briefpapier. We zijn er trots op en blij mee en hopen dat u dat gevoel kunt delen.

Naar het overzicht
Terug naar boven