ZoekenMenu

Els Peters-Pruijn, 25 jaar in dienst

Een 25-jarig dienstjubileum bij PeelrandWonen, Els is de eerste die dat bij ons bereikt. PeelrandWonen bestaat dit jaar 48 jaar. Dus meer dan de helft van die tijd is Els al het gezicht van onze organisatie.

Er is veel veranderd in die 25 jaar. Op 5 februari 1990 begon Els als administratief medewerkster in een klein administratiekantoortje onder de naam st. Volkshuisvesting  Boekel-Venhorst. De woningstichting werd een zelfstandige stichting en verhuisde naar St. Agathaplein 65. Op 1 november 2002 verhuisde de stichting naar ons huidige adres R. van Herpenstraat 35. Onze naam is ondertussen veranderd in PeelrandWonen en er vonden natuurlijk personele wisselingen plaats. Ook de Huurdersbelangenvereniging nu Huurdersraad Onder de Pannen werd opgericht. Woningen werden gesloopt en woningen zijn gebouwd. Er zijn prachtige projecten gerealiseerd aan de Kloosterlaan zoals “Donkzicht” en de andere zorgwoningen in het Zorgpark Sint Petrus. Els heeft de meeste veranderingen binnen onze organisatie meegemaakt en is al die tijd voor huurders en collega’s een gewaardeerde vaste schakel. Els is een vertrouwd gezicht aan de balie en verantwoordelijk voor het invoeren van gegevens van onze woningzoekenden en het verwerken van gegevens voor het verhuurproces. Vele huurcontracten heeft zij al gemaakt en uitgegeven. Ook het gehele archief regelt Els. Als wij iets niet kunnen vinden, dan vragen wij het Els, zij vindt altijd alles feilloos terug. Els houdt ook van gezelligheid, zij zorgt voor de extra aankleding op ons kantoor, van bloemstukjes tot de versierde kerstbomen.

Wij hebben dit jubileum uitgebreid gevierd en willen ook via de website Els van harte feliciteren  en bedanken voor al die jaren trouwe inzet.

Naar het overzicht
Terug naar boven