ZoekenMenu

Energie BespaarPlan van WoonEnergie

Tijdens de huurdersbijeenkomst van 2 april jl. heeft WoonEnergie een presentatie gegeven over hun Energie BespaarPlan. Dit bespaarplan kan voor veel huurders interessant zijn. De aanwezige huurders op deze bijeenkomst hebben daarom besloten dat PeelrandWonen en WoonEnergie een Intentieovereenkomst tekenen. PeelrandWonen steunt dit project maar natuurlijk zijn huurders vrij om aan dit Energie BespaarPlan mee te doen. U heeft als huurder twee keer een mailing van WoonEnergie via de postbode ontvangen. Hieronder vindt u in het kort de algemene informatie.

Wie of wat is WoonEnergie?
WoonEnergie is opgericht door meer dan drie honderd woningcorporaties en Aedes met als doel betaalbare en duurzame energie te leveren aan huurders. WoonEnergie is een energieleverancier die uitsluitend de belangen van woningcorporaties en hun huurders behartigt. Alleen huurders en medewerkers van aangesloten woningcorporaties met een eigen energiemeter kunnen meedoen. Al meer dan 70.000 huurders doen al mee.

PeelrandWonen steunt dit project, maar de uitvoeringen en de kosten voor dit project worden uitgevoerd en gedragen door WoonEnergie. Op woensdag 27 mei jl. hebben twee energie-experts van WoonEnergie een inloopspreekuur bij ons op kantoor gehouden. Zo konden alle huurders die nog vragen hadden terecht bij een medewerker van WoonEnergie. 

Wilt u meer weten hoe u op uw energiekosten kunt besparen? Of wilt u zich aanmelden?
Dat kan eenvoudig via www.woonenergie.nl, WoonEnergie regelt de rest, zonder kosten voor u.  Of bel met 0900 - 200 81 14 (7,5 cent per gesprek + uw belkosten). Dat kan op werkdagen van 08.30 tot 18.00 uur.  WoonEnergie helpt u graag stap-voor-stap op weg naar een  lagere energierekening.

 

 

Naar het overzicht
Terug naar boven