ZoekenMenu

Onderhoud en verfraaiing De Essen Boekel

Voor het complex aan De Essen 37 t/m 47 stond voor dit jaar een schilderbeurt op het programma. Normaal gesproken voor schilderen, gaat het dan vooral om de kozijnen, ramen en deuren van de woningen. Dit complex had echter een bredere aanpak nodig. Het miste vooral uitstraling en er waren wat bouwkundige zaken die om verbetering vroegen.

Meer uitstraling

Wij hebben dus gekeken hoe we met een aantal ogenschijnlijk eenvoudige aanpassingen het complex meer uitstraling konden geven. Op het eindresultaat van een project dat eerder is uitgevoerd aan de Arendstraat/ Donkstraat in Boekel hebben wij positieve reacties ontvangen van onze huurders en omwonenden. Daarom hebben wij er ook bij De Essen voor gekozen het gevelmetselwerk te schilderen en meer te doen dan alleen technisch noodzakelijk.


G & K Schilder- en onderhoudswerken B.V. heeft deze klus uitgevoerd. Dit bedrijf beschikt over het VGO-keurmerk dat aangeeft dat het bedrijf ingericht is op resultaatgericht samenwerken. G & K werkt voor PeelrandWonen samen met Verbruggen Glas- en Schilderwerken uit Boekel ook aan de andere schilderprojecten. Wij zijn van mening dat we met de bredere aanpak van dit project ook een stap maken in de verbetering van de leefbaarheid in de wijk. Wij hopen dat de reacties op dit project weer net zo positief zijn als het voorgaande project. 

 

Onderhoud en verfraaiing De Essen Boekel

Naar het overzicht
Terug naar boven