ZoekenMenu

Persbericht De Run

     

Wijzigingen in appartementengebouw De Run, Boekel

In opdracht van woningcorporatie PeelrandWonen uit Boekel bouwt Hendriks Coppelmans Bouwgroep uit Uden elf sociale huurwoningen in de gasloze wijk De Run. In het originele plan zou tegelijkertijd ook een appartementengebouw worden gebouwd. Dit gebouw paste echter niet in het bestemmingplan. Inmiddels heeft er een ontwerpwijziging plaatsgevonden en start de bouw van het appartementengebouw begin 2020, aansluitend aan de bouw van de woningen.

Nieuw ontwerp
Het appartementengebouw krijgt 15 driekamerappartementen, verdeeld over drie woonlagen. De huurprijs valt onder de sociale huurgrens. Het ontwerp van het gebouw sluit aan bij het ontwerp van de elf woningen in het plan. Naast deze sociale huurwoningen voor PeelrandWonen, bouwt Hendriks Coppelmans twaalf eengezinswoningen in het middeldure huursegment op dezelfde locatie. Alle woningen in het plan zijn nul-op-de-meter en wekken daarmee hun eigen energie op.

 

Verhuurinformatie
De eengezinswoningen naderen hun hoogste punt en worden begin 2020 opgeleverd. Meteen daarna start de bouw van het appartementengebouw. Heeft u interesse in de woningen? Houd de websites van PeelrandWonen en Bernheze Makelaars & Adviseurs in de gaten voor meer informatie over het verhuurtraject.

Naar het overzicht
Terug naar boven