Peelrand Wonen

Aangescherpte maatregelen Corona-virus: update 29 september

Hoofdfoto
Datum: 29-09-2020

29 september 2020:

Na een periode waarin wij ons kantoor weer hadden open gesteld en meer vanuit Boekel aan het werk waren, zijn wij naar aanleiding van de persconferentie van 28 september genoodzaakt om weer meer vanuit huis te gaan werken. Ons werk gaat gewoon door, maar de bezetting op kantoor zal tot een minimum beperkt zijn. Hierdoor kunnen wij de deur niet open houden. Bezoek is wel mogelijk, maar uitsluitend op afspraak!


22 april 2020:

Gisteravond was de persconferentie met Mark Rutte. Ondanks dat er sprake is van een eerste beperkte versoepeling van de regels, heeft deze versoepeling nog geen gevolgen voor onze dienstverlening. De huidige aangescherpte regels blijven van kracht. De vereniging van woningcorporaties, Aedes, heeft deze maatregelen overzichtelijk weergegeven in bijgaande folders.

Folder: Onze uitgangspunten in één helder overzicht

Folder: Onze uitgangspunten met toelichting

23 maart 2020:

Ook bij PeelrandWonen blijven wij zoveel mogelijk binnen. Zo werkt het meeste personeel inmiddels vanuit huis. Telefonisch zijn wij gewoon bereikbaar, maar het kan zijn dat u niet direct een medewerker aan de lijn krijgt. Daarnaast is onze bereikbaarheid iets verkort, tot 15.00u. Verzoek is om zoveel mogelijk de WocoAPP of de e-mail te gebruiken voor uw vragen. Reparatieverzoeken kunt u gewoon tussen 8.00u en 9.00u telefonisch melden en buiten deze tijden via de WocoAPP en deze website. De maatregelen van 16 maart blijven voorlopig van kracht.


16 maart 2020:

Wij volgen de richtlijnen van Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) om verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te beperken. Wij vinden het belangrijk om u en onze medewerkers zo goed mogelijk te beschermen. Nu de landelijke maatregelen uitgebreid zijn, verscherpen ook wij onze richtlijnen.

 

  • Vanaf nu voeren wij alleen zeer dringende reparaties uit. En kunt u alleen een afspraak met ons maken als dat niet anders kan. Bij spoedreparaties en afspraken werken wij zoals het RIVM adviseert, met minimaal anderhalve meter afstand van elkaar.
  • Heeft u een afspraak met ons of een aannemer? Dan kan het zijn dat u wordt gebeld om deze afspraak te verzetten. Heeft de afspraak spoed, dan wordt u kort van tevoren gebeld of u of een van uw huisgenoten, griep- of verkoudheidsklachten heeft.
    • Zijn er geen ziekteverschijnselen dan gaat de afspraak door. Daarbij wordt het hele bezoek minimaal anderhalve meter afstand van elkaar gehouden.
    • Zijn er wel ziekteverschijnselen, dan maakt de aannemer of onze collega speciale afspraken met u om zo veilig mogelijk te kunnen werken.
  • Een reparatie die minder spoedeisend is, mag u wel aan ons doorgeven. Wij zorgen ervoor dat de reparatie gedaan wordt zodra de omstandigheden dit toelaten. U kunt ons bereiken via de WocoAPP, de website of telefonisch op 0492 - 32 44 05.  

Wij volgen de berichten nauwkeurig
De berichten over het coronavirus volgen wij nauwkeurig. Iedere dag wordt bekeken welke boodschap het RIVM geeft en waar nodig passen wij onze richtlijnen hierop aan. Alvast bedankt voor uw begrip!

Naar het nieuwsoverzicht
Terug naar boven