Peelrand Wonen

Karin Priem-Mens benoemd tot nieuwe Directeur-Bestuurder

Hoofdfoto
Datum: 15-06-2023

PeelrandWonen heeft het genoegen aan te kondigen dat Karin Priem-Mens per 1 september 2023 zal aantreden als de nieuwe Directeur-Bestuurder van de organisatie. De Raad van Commissarissen (RvC) is verheugd met haar benoeming en is ervan overtuigd dat zij met haar ervaring en toewijding aan de huurders uitstekend geschikt is voor deze rol.

Met meer dan tien jaar ervaring in de volkshuisvesting en een indrukwekkende staat van dienst op het gebied van leiderschap, brengt Karin een schat aan kennis en expertise met zich mee naar haar nieuwe functie bij PeelrandWonen. Ze heeft gedurende haar carrière verschillende leidinggevende functies bekleed, waarbij ze zich altijd heeft ingezet voor het verbeteren van de woonsituatie en het welzijn van huurders.


De RvC van PeelrandWonen is ervan overtuigd dat Karin de juiste persoon is om de organisatie vooruit te helpen en de belangen van de huurders te behartigen. Haar sterke leiderschap, strategisch inzicht en haar hart voor huurders maken haar een waardevolle aanwinst voor PeelrandWonen.


In haar nieuwe rol als Directeur-Bestuurder zal Karin verantwoordelijk zijn voor het algehele bestuur van PeelrandWonen. Ze zal zich richten op het versterken van de positie van de organisatie, het waarborgen van betaalbare en kwalitatieve huisvesting, het bevorderen van duurzaamheid en het versterken van de samenwerking met belanghebbenden en partners.


Karin kijkt ernaar uit om bij PeelrandWonen aan de slag te gaan: "Ik voel me zeer vereerd om benoemd te zijn als Directeur-Bestuurder van PeelrandWonen. In Brabant opgegroeid, vind ik het erg leuk om bij een Brabantse corporatie aan de slag te gaan. Ik ben vastberaden om samen met het team de missie van de organisatie voort te zetten en ervoor te zorgen dat onze huurders kunnen genieten van veilige, betaalbare en duurzame woningen. Ik kijk ernaar uit om samen te werken met de huurders, medewerkers, de gemeente en partners van PeelrandWonen."

De Raad van Commissarissen bedankt Adrie Tukker-Blok voor de goede invulling tijdens de interim periode en waardeert het dat er een warme overdracht gaat plaatsvinden.

We wensen Karin heel veel succes toe!

Foto: Karin Priem-Mens, nieuwe Directeur-Bestuurder PeelrandWonen (links) en Anouschka van Laarhoven, voorzitter RvC PeelrandWonen (rechts)

 

Naar het nieuwsoverzicht
Terug naar boven