Peelrand Wonen

Onderhoudsinfo Kemkens

Hoofdfoto
Datum: 24-10-2023

Kemkens voorziet sinds 9 oktober al haar toestellen van een sticker met QR-code. Met deze QR-code kunt u eenvoudig en snel via de eigen telefoon online inzicht krijgen in de gegevens van de Kemkens toestel(len) in de woning. 

Voorheen noteerden de monteurs de gegevens op de onderhoudssticker op het toestel. Dit is nu verleden tijd. U kunt nu heel eenvoudig via de telefoon de QR-code scannen en direct de onderhoudsgegevens online inzien. En heeft u een warmtepomp, dan vind u er ook het koolmonoxide-vrij logo en aanvullende velden waarmee we voldoen aan de verplichting om deze vanuit de koolmonoxide en koudemiddelen certificering te communiceren.

Eén omgeving met alle informatie over het toestelbeheer

Op termijn zullen er nog meer mogelijkheden online worden toegevoegd. Denk aan korte instructievideo’s en het eenvoudig melden van een storing. Zo heeft u alle informatie via de QR-scan bij de hand, wel zo makkelijk.  

De stickers met QR-code worden de komende periode tijdens het service en onderhoudsbezoek door de monteurs van Kemkens op het toestel geplakt. Hierbij ontvangt u een korte instructie over het gebruik.

Naar het nieuwsoverzicht
Terug naar boven