Peelrand Wonen

Ik maak me zorgen

Hoofdfoto
Datum: 30-03-2020

Het was november 2019. En vol trots presenteerde ik u ons nieuwe logo en de slogan: Wonen zonder zorgen. En slechts enkele maanden verder staat de wereld op zijn kop. En ook Boekel wordt daarbij hard getroffen. Ik maak me zorgen om mijn gezin, om mijn medewerkers en om u.

Geheel zonder zorgen zijn zal (helaas) nooit de werkelijkheid zijn, maar we moeten niet vergeten dat dat wel het doel is dat wij het liefst realiseren. En al lukt het niet helemaal, dan zijn wij ook blij als wij er iedere dag iets dichter bij kunnen komen.

Ik schrijf dit stuk op woensdagmiddag 25 maart. Een week voordat u dit bericht kan lezen. Ik heb geen idee hoe volgende week de werkelijkheid en de cijfers eruit zien, maar zojuist zag ik dat er de afgelopen 24 uur géén besmettingen in Boekel bij zijn gekomen. Dat stemt mij hoopvol. Maar we zijn nog lang niet aan het einde van deze crisis. En het opvolgen van de adviezen vanuit de overheid blijft dan ook zeer belangrijk.

Onze dienstverlening gaat door!
Het was even puzzelen en nadenken, maar met enige aanpassing in onze werkzaamheden lukt het ons nog prima om ons werk te blijven doen. Onze medewerkers werken zoveel als mogelijk vanuit huis. En ik ben dan ook bijzonder trots op hun.

Ik ben trots!
Maar ik ben niet alleen trots op de medewerkers van PeelrandWonen. Ik ben ook trots op al die mensen die zorgen dat het leven zoveel als mogelijk doorgaat en op de mensen die voor anderen zorgen. Maar ook trots op de persoon die op de ander let en bijvoorbeeld deze week een roos bracht bij de bewoners rond de Kloosterlaan. Zorgen doen wij met elkaar! Zodat wij ons allemaal zo min mogelijk zorgen hoeven te maken.

Martijn van Straaten, directeur-Bestuurder PeelrandWonen

Naar het nieuwsoverzicht
Terug naar boven