Peelrand Wonen

Langskomen? Maak even een afspraak!

Datum: 30-01-2020

Inmiddels hoeven wij u niet meer te vertellen dat wij een kleine woningcorporatie zijn. Met een team van 6 medewerkers dragen wij dagelijks bij aan het wonen zonder zorgen. Gemiddeld krijgen wij op ons kantoor ongeveer 4 bezoeken per dag van huurders of woningzoekenden. Om u goed te kunnen helpen en te zorgen dat de juiste medewerker ook voor u tijd heeft en aanwezig is, willen wij u vragen om vanaf heden vooraf even een afspraak te maken.

Bij de gemeente is het tegenwoordig al heel normaal. Als je langs wilt gaan voor een vraag of om iets te regelen, dan maak je even een afspraak. Maar ook diverse huurders gaven bijvoorbeeld aan dat ze het niet prettig vinden als een aannemer zonder afspraak opeens langs komt. En bij familie en vrienden is het voor de meeste mensen ook vaak normaal dat je even iets afspreekt. Daarmee voorkom je immers dat je voor een dichte deur staat.

Wij zijn zeer gelukkig met het feit dat wij ondanks toenemende wet- en regelgeving nog steeds zelfstandig ons werk voor de mensen in de gemeente Boekel kunnen blijven doen. In het land zien wij diverse andere kleine corporaties kiezen voor een fusie. Maar dat komt lang niet altijd het belang van de huurder en woningzoekende ten goede.

Veel van de werkzaamheden kunnen wij op kantoor uitvoeren, maar we moeten ook regelmatig op pad. Naar u als huurder, naar de aannemer, naar de gemeente en naar andere woningcorporaties en bijeenkomsten om kennis te delen. Wij zijn dan even niet ‘thuis’. En om dit allemaal mogelijk te maken en u nog steeds te laten helpen door de persoon die ook de specifieke kennis van het betreffende onderwerp heeft, is het maken van een afspraak een prettige en welkome oplossing.

Naar het nieuwsoverzicht
Terug naar boven