Peelrand Wonen

Nieuwe website en woningzoekendenportaal

Hoofdfoto
Datum: 22-12-2020

We hebben onze website vernieuwd. De vormgeving is hetzelfde, maar de meeste functies zijn nieuw. Ruim een jaar geleden hebben wij de aansluiting bij Woonservice Regionaal teruggedraaid en ons woningzoekendensysteem weer zelfstandig georganiseerd. Nu hebben we de woonruimteverdeling in een nieuw jasje gestoken met een eigen woningzoekendenportaal. Alle woningzoekenden van PeelrandWonen hebben een eigen woningzoekenden account, waarmee ze op onze website inloggen.

Voordelen nieuw systeem
De nieuwe website biedt PeelrandWonen meer digitale mogelijkheden voor de huurders en de woningzoekenden. Daarbij heeft elke woningzoekende een eigen woningzoekenden account gekregen. Voor de woningzoekenden betekent dit:
- Eenvoudig reageren op het woningaanbod
- De inschrijfgegevens worden direct getoetst aan de toewijzingscriteria van een woning waarop de woningzoekende reageert (bijvoorbeeld toetsing op inkomen – leeftijd en huishoudsamenstelling)
- De woningzoekende krijgt een overzicht van woningen waarop is gereageerd
- Na een reactie op het woningaanbod heeft de woningzoekende inzicht op de positie en de status van de woning
- Zelf eigen inschrijfgegevens beheren en wijzigen

Inschrijven
Wilt u zich inschrijven als woningzoekende? Klik dan hier.

Woningzoekenden die al ingeschreven staan bij PeelrandWonen worden hierover geïnformeerd. Zij dienen eenmalig hun woningzoekenden account te activeren. Nog vragen hierover? Kijk dan eens bij de veel gestelde vragen. Of neem contact met ons op. Bezoek van ons kantoor is mogelijk, maar alléén op afspraak.


Naar het nieuwsoverzicht
Terug naar boven