Peelrand Wonen

Win je woondroom én een wasmachine

Datum: 06-05-2021

PeelrandWonen weet dat je de beste ideeën over wonen bij de huurders vindt. Zij zijn immers elke dag in hun huis, straat en wijk. Zij kennen alle details van hun woonomgeving. In de vele gesprekken met huurders, gaat het daar vaak over. Maar in het afgelopen jaar zat er een enorme corona-rem op die gesprekken. We spraken elkaar simpelweg te weinig. Daarom heeft PeelrandWonen nu een andere manier gezocht om alle woonwensen te verzamelen. Het is een wedstrijd en voor ons vooral een manier om te horen wat er allemaal leeft onder de huurders. Zij krijgen allemaal een enveloppe in de bus met daarin de actie:

P(l)akkende gedachten over wonen

In de enveloppe zitten drie stickervellen met vijf kleuren stickers en een antwoordkaart. Nu kan iedereen de juiste kleur sticker in het juiste vlak plakken en zo de zin vormen die de woondroom verwoord. Bijvoorbeeld ‘Grote-nieuwe-glascontainers-in-de straat’ of ‘Mooie-ecologische-vogelhuisjes-tegen-de schuur’. Laat u inspireren door de stickers. Heeft u zelf een beter idee, dan zijn er gelukkig ook ongeschreven stickers bijgevoegd. Insturen kan via de mail, via de WocoAPP of per post. Zorg er wel voor dat we de wensen vóór 21 mei binnen hebben.

In de week erna gaat een zeer deskundige jury, met onder meer de burgemeester, alle inzendingen beoordelen op basis van originaliteit, urgentie en haalbaarheid. De beste ideeën komen op de website, waarna alle huurders mee mogen kiezen wie de winnaar wordt. Die krijgt van ons als prijs de allerzuinigste wasmachine van Nederland. Daarnaast doen we er alles aan deze winnende woondroom te verwezenlijken. Houd dus de brievenbus in de gaten, laat je inspireren door de stickers en inspireer ons vervolgens om wonen bij PeelrandWonen nog beter te maken.

Huurders doe mee en maak de woonomgeving weer een beetje mooier en inspirerender!

Naar het nieuwsoverzicht
Terug naar boven