Peelrand Wonen

Bijna zestig woondromen in de bus

Hoofdfoto
Datum: 30-06-2021

Tot eind mei konden de huurders van PeelrandWonen hun woondromen insturen. Bij alle huurders was daarvoor een kaart in de bus gevallen vergezeld van een aantal stickervellen. Met de woorden op die stickers konden zij hun woondromen verwoorden. PeelrandWonen was er veel aan gelegen om mensen deel te laten nemen. Directeur-bestuurder Martijn van Straaten: “Door het afgelopen coronajaar hebben we onze huurders eigenlijk veel te weinig gezien en gesproken. Terwijl we juist van hun vaak de beste ideeën krijgen over hoe we onze dienstverlening én woningen nog verder kunnen verbeteren. Vandaar deze actie die we die we onder andere met een promotiefilm ondersteund hebben. Dat leverde bijna zestig reacties op.”

PeelrandWonen is opgetogen over het aantal reacties en met name ook de kwaliteit en gevarieerdheid daarvan. Alle reacties zijn uiteraard serieus bekeken en zij wegen mee bij de beleidsbeslissingen voor de toekomst. Maar daarnaast moesten er ook winnaars gekozen worden. Woondromen die er qua originaliteit en haalbaarheid uit sprongen. Dus boog een zeer deskundige jury zich over alle inzendingen. Burgemeester Pierre Bos, voorzitter van de huurdersraad Ton Constant, voorzitter van de Raad van Commissarissen Anouschka van Laarhoven en directeur-bestuurder Martijn van Straaten hadden de opdracht om drie inzendingen te nomineren voor de finale. Dat viel toch echt niet mee. Dus werden de spelregels een klein beetje aangepast.

Martijn van Straaten: “Er zaten zoveel leuke inzendingen bij dat we het moeilijk vonden om ons te beperken tot maar drie genomineerden. Dan zag je ook niet goed hoe gevarieerd de ideeën waren. Dus zijn we uiteindelijk uitgekomen op vier genomineerden. Zij gaan naar de finale.”

Hiernaast leggen de vier genomineerden uit wat hun woondroom inhoudt. Als lezer kunt u een keuze maken uit deze vier dromen en kunt u via de WocoAPP stemmen op de droom die in uw ogen het belangrijkst of leukst is. U kunt deze app gratis downloaden in de Google Play store of Apple store. In het nieuwsbericht op onze website ziet u hoe deze app werkt en waar u deze app nog meer voor kunt gebruiken. Wanneer u via de app op ‘woondromen’ klikt worden alle woondromen nogmaals toegelicht en kunt u op één van de woondromen een stem uitbrengen. Natuurlijk melden we binnenkort in het weekblad en op de website wie de winnaar is. Alvast dank voor het mee-jureren!

Welk idee ziet u het liefst gerealiseerd worden? Breng uw stem uiterlijk 11 juli uit via de WocoAPP. Lees hier hoe u de WocoAPP kunt downloaden.

Naar het nieuwsoverzicht
Terug naar boven