Peelrand Wonen

De winnende woondroom is geworden ...

Hoofdfoto
Datum: 14-07-2021

Dat bleek nog niet zo makkelijk. Er waren zoveel mooie en leuke woondromen ingestuurd dat de jury het al moeilijk vond hier 4 woondromen uit te selecteren. Nu bleek het opnieuw een lastige keuze, want jullie stemmen lagen bijzonder dicht bij elkaar! Met maar een enkele stem verschil is de winnende woondroom:

Betaalbare | brandveilige | schuttingen | tussenin | mijn tuin

Gefeliciteerd! Een prachtig idee waar, zoals uit het stemmen bleek, meerdere huurders blij van worden!
Het probleem rond schuttingen horen wij vaker. In de meeste gevallen zijn deze van de huurder zelf en moeten zij deze zelf onderhouden en indien nodig vervangen. Maar dat kan soms best aardig wat kosten. En wat doe je als je buren niet mee willen werken? Normaal is dit iets om als huurder zelf op te lossen. Maar als PeelrandWonen kunnen wij daar natuurlijk wel bij ondersteunen, zodat u daar geen zorgen over hoeft te hebben en wordt geholpen. De komende tijd gaan wij nadenken over een oplossing en na de zomervakantie komen wij hierop terug.

Wij zijn ontzettend dankbaar dat er zoveel waardevolle ideeën zijn ingestuurd en gaan onderzoeken hoe we met de verschillende woondromen aan de slag kunnen. Maar voor nu focussen we op schuttingen, want daar hebben jullie het meest op gestemd!

Naar het nieuwsoverzicht
Terug naar boven