Peelrand Wonen

Enquête erfafscheiding

Hoofdfoto
Datum: 11-11-2021

Afgelopen zomer is er een prijsvraag gehouden waarin we huurders gevraagd hebben hun woondroom in te sturen. Het winnende idee dat van u de meeste stemmen heeft gekregen is de wens: ‘Betaalbare brandveilige schuttingen tussenin mijn tuin”. 

 

Juridisch gezien is de aanschaf en het onderhoud van een erfafscheiding de verantwoordelijkheid van de huurder. Echter willen wij door deze mooie wens en het grote aantal stemmen toch onderzoeken of we huurders hierbij mogelijk kunnen ondersteunen.

 

Vanuit onze duurzaamheidsvisie gaat de voorkeur uit naar erfafscheiding die, naast privacy, aanvullende voordelen biedt. Groene erfafscheidingen, zoals hagen, bieden deze voordelen: ze bieden privacy, zorgen voor verkoeling in de zomer, zorgen dat water bij hevige neerslag beter de grond in kan zakken wat wateroverlast maar ook droogte kan voorkomen en leveren tot slot een bijdrage aan de biodiversiteit. Door al deze voordelen willen we graag onderzoeken op welke manier we huurders kunnen ondersteunen bij de aanschaf van een groene erfafscheiding.

 

We zijn benieuwd hoe u hiernaar kijkt en welke behoeftes en voorkeuren u heeft. Zou u hiervoor een korte enquête van 4 vragen in willen vullen? Als u op onderstaande link klikt komt u vanzelf bij de enquête terecht:

https://nl.surveymonkey.com/r/R6YGFSJ

 

Bij voorbaat dank!

Op de foto de winnares van de winnende woondroom!
De prijs is mede mogelijk gemaakt door van den Broek Electro World.

Naar het nieuwsoverzicht
Terug naar boven