Peelrand Wonen

Nieuws

Huurdersbijeenkomst

Geschreven op

U bent van harte welkom op de huurdersbijeenkomst van Huurdersraad Onder de Pannen. Dit keer in de Horst, Venhorst op dinsdag 16 april van 19.30-21.00 uur. Inloop vanaf 19.00 uur. Koffie, thee en gebak staan voor u klaar. Aanmelden is niet nodig. Lees meer »

Jubilieum Hennie

Geschreven op

2 april vierden PeelrandWonen het 25-jarig jubileum van Hennie van Alphen. We hebben hem flink in het zonnetje gezet samen met zijn vriendin, familie, de (oud-)collega’s, RvC, huurdersraad, huurders, Gemeente Boekel, zorgpartijen, aannemers en andere bedrijven. Hennie is een echte BB-er, een Bekende Boekelaar! Lees meer »

Kantoor gesloten

Geschreven op

Op maandag 1 april (Tweede Paasdag) en op dinsdagmiddag 2 april zijn wij gesloten. Reparaties kunt u uitsluitend via de website of de Woco-App indienen. Voor spoedmeldingen zijn wij wel bereikbaar. Lees meer »

Uitnodiging jubileum Hennie

Geschreven op

Wie kent hem niet? Op 1 april a.s. is onze Specialist Vastgoed, Hennie van Alphen, 25 jaar in dienst. Dit willen wij graag met jullie samen vieren. Op 2 april 14-17 uur zijn jullie welkom voor koffie en gebak! Huurders, inwoners, partners, kortom iedereen is welkom om Hennie deze middag te feliciteren. Lees meer »

Verlengen inschrijving woningzoekenden

Geschreven op

Vanaf april 2024 starten we met het verlengen van een inschrijving als woningzoekenden. In maart ontvangen de eerste woningzoekenden hierover een e-mail. U verlengt de inschrijving iedere 2 jaar. Lees meer »

Huurverhoging 2024: inkomensindicatie Belastingdienst

Geschreven op

De huurverhoging 2024 komt er aan. PeelrandWonen heeft gebruik gemaakt van de Belastingdienst-service voor het aanvragen van inkomensindicaties. Wij gebruiken deze indicaties om te bepalen welke huurverhoging u krijgt. Lees meer »

Buurtkoffie 5 maart PeelrandWonen, Huurdersraad en Dorpsteam

Geschreven op

Op 5 maart ben je van harte welkom voor koffie en een kuukske in onze partytent op het St Agathaplein. Van 10-12 uur staan Ramon, Rob, Ton, Hennie en Annelieke je graag te woord over wonen en welzijn. Schuif je ook aan? Lees meer »

Oplevering nieuwbouwwoningen Breukzone

Geschreven op

Boekel is zeven sociale huurwoningen rijker! Op dinsdag 27 februari ontvingen de bewoners de sleutel van de nieuwbouwwoningen aan de Breukzone. Tijdens een feestelijke lunch maakten de bewoners vast kennis met elkaar. Lees meer »

Rondleiding bewoners nieuwbouw Breukzone

Geschreven op

Woensdag 7 februari kregen huurders een rondleiding in de nieuwe, energieneutrale woningen aan de Breukzone. Eind februari ontvangen de bewoners van de 7 levensloopbestendige woningen de sleutel. ”Het voelt hier gelijk goed” gaf een blije huurder aan. De nieuwe buren maakten alvast kennis met elkaar. Lees meer »

Kantoor gesloten

Geschreven op

Wij zijn van maandag 12 februari tot en met vrijdag 16 februari 2024 gesloten. Reparaties kunt u uitsluitend via de website of de Woco-App indienen. Deze reparatieverzoeken worden vanaf maandag 19 februari weer opgepakt. Voor spoedmeldingen zijn wij wel bereikbaar. Lees meer »

Terug naar boven