Peelrand Wonen

Nieuws

Jaarlijkse huuraanpassing

Geschreven op

Deze week valt bij u weer de brief in de bus over de jaarlijkse huuraanpassing. In de politiek is al veel gesproken over het wel of niet aanpassen van de huren in deze tijden. Ook wij hebben ons deze vraag gesteld en komen tot de conclusie dat een algemene maatregel niet voor iedereen de oplossing is. Zo kan het zijn dat u volgens ons beleid al geen huurverhoging heeft, maar wel te maken heeft met betalingsproblemen door bijvoorbeeld het wegvallen van uw werk en inkomen. In dit bericht geven wij u meer uitleg. Lees meer »

Ik maak me zorgen

Geschreven op

Het was november 2019. En vol trots presenteerde ik u ons nieuwe logo en de slogan: Wonen zonder zorgen. En slechts enkele maanden verder staat de wereld op zijn kop. En ook Boekel wordt daarbij hard getroffen. Ik maak me zorgen om mijn gezin, om mijn medewerkers en om u. Lees meer »

Moeite met het betalen van de huur? Meldt het ons!

Geschreven op

Veel evenementen en bijeenkomsten zijn stil gelegd en misschien heeft u ook uw werk noodgedwongen moeten stoppen en heeft u te maken met lagere of even géén inkomsten. Vanuit PeelrandWonen hebben wij hier begrip voor. Als u verwacht (binnenkort) de huur niet te kunnen betalen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij denken graag met u mee. Ons kantoor is gesloten, maar per telefoon en email zijn wij goed bereikbaar. Lees meer »

Uniek traineeship bij twee corporaties tegelijkertijd

Geschreven op

Heb je maximaal drie jaar geleden je HBO of universitaire studie afgerond? Bijvoorbeeld in de richting van milieutechniek, duurzaamheid, natuurkunde, bouwkunde of installatietechniek? Laat deze unieke kans dan niet aan je voorbij gaan! Samen met Goed Wonen uit Gemert zijn we op zoek naar een trainee voor de duur van anderhalf jaar. Lees meer »

11 woningen op De Run opgeleverd

Geschreven op

Afgelopen maandag was het zover. De oplevering van de 11 eengezinswoningen in het project De Run in Boekel. Een jaar geleden was er nog weinig te zien, maar nu ontstaat er op deze plek al een aardig woonwijkje, dat zeker de moeite van een wandel- of fietstochtje een keertje waard is. Lees meer »

Start nieuwbouw 15 appartement De Run

Geschreven op

Binnenkort is de oplevering van 11 eengezinswoningen op De Run, deze woningen zijn inmiddels allemaal toegewezen aan nieuwe gelukkige huurders. En wij zijn blij dat wij u kunnen melden dat de aannemer een aantal meter verderop direct verder kan met de nieuwbouw van een complex met 15 appartementen. Wij verwachten de sleutels van deze appartementen over ongeveer een jaar te kunnen overhandigen aan de nieuwe huurders. Lees meer »

Ook onze telefonische bereikbaarheid is aangepast

Geschreven op

Telefonisch zijn wij voor reparatieverzoeken bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 08.00u tot 09.00u, maar melden via de WocoAPP op uw mobiele telefoon is nog veel gemakkelijker en kan altijd! Voor alle overige zaken kunt u maandag tot en met donderdag bellen van 9.00u tot 12.00u en van 13.30u tot 16.30u. Op vrijdag kunt u bellen van 9.00u tot 12.00u. Lees meer »

Langskomen? Maak even een afspraak!

Geschreven op

Inmiddels hoeven wij u niet meer te vertellen dat wij een kleine woningcorporatie zijn. Met een team van 6 medewerkers dragen wij dagelijks bij aan het wonen zonder zorgen. Gemiddeld krijgen wij op ons kantoor ongeveer 4 bezoeken per dag van huurders of woningzoekenden. Om u goed te kunnen helpen en te zorgen dat de juiste medewerker ook voor u tijd heeft en aanwezig is, willen wij u vragen om vanaf heden vooraf even een afspraak te maken. Lees meer »

Terug naar boven