Peelrand Wonen

Nieuws

Aangescherpte maatregelen Corona-virus: update 29 september

Geschreven op

Na een periode waarin wij ons kantoor weer hadden open gesteld en meer vanuit Boekel aan het werk waren, zijn wij naar aanleiding van de persconferentie van 28 september genoodzaakt om weer meer vanuit huis te gaan werken. Ons werk gaat gewoon door, maar de bezetting op kantoor zal tot een minimum beperkt zijn. Hierdoor kunnen wij de deur niet open houden. Bezoek is wel mogelijk, maar uitsluitend op afspraak! Lees meer »

Plaatsing slimme meters

Geschreven op

Enexis Netbeheer gaat de komende periode bij diverse woningen van ons de meter vervangen door een slimme meter. U ontvangt hiervoor een aparte brief van Enexis, waarbij zij aangeven wanneer zij langs komen. Indien deze afspraak niet goed uitkomt, kunt u hem verzetten. Hiervoor kunt u contact opnemen met Enexis. Lees meer »

Een nieuw gezicht

Geschreven op

Vanaf vandaag, 1 september 2020, verwelkomen wij Anne van den Elzen bij PeelrandWonen. Samen met Ingrid van de Braak zal zij u van dienst zijn voor al uw zaken rond het wonen zonder zorgen. Wij wensen Anne ontzettend veel werkplezier toe in het mooie Boekel! Lees meer »

Leden voor de huurdersraad gezocht

Geschreven op

Bent u huurder van PeelrandWonen en wilt u meedenken over brede onderwerpen als huurverhoging, servicekosten, nieuwbouw, onderhoud, leefbaarheid en de verduurzaming van onze woningen? Meld u dan aan voor de huurdersraad! Lees meer »

De vlag omhoog bij appartementengebouw De Run

Geschreven op

In opdracht van PeelrandWonen bouwt Hendriks Coppelmans Bouwgroep een appartementengebouw met vijftien appartementen in gasloze wijk De Run in Boekel. Het gebouw heeft het hoogste punt inmiddels bereikt. Dat werd door de teams van beide bedrijven gevierd op woensdag 8 juli, uiteraard met inachtneming van de anderhalve meter-regel. Lees meer »

Vanaf 2 juni is onze telefonische bereikbaarheid aangepast en zijn wij vrijdags gesloten

Geschreven op

Wij zijn vanaf 2 juni 2020 telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 9 tot 12 uur en van 13 tot 15 uur. Vanaf 2 juni aanstaande zijn wij op vrijdag gesloten. Reparatieverzoeken kunt u via de website en de WocoAPP doorgeven of telefonisch in de ochtend. Lees meer »

Maandag 1 juni 2020 is ons kantoor gesloten

Geschreven op

Op maandag 1 juni aanstaande is ons kantoor gesloten vanwege Pinksteren. Dit betekent dat wij telefonisch niet bereikbaar zijn (uiteraard wel in geval van spoed) en dat u op dinsdag 2 juni een reactie krijgt op uw mail. Lees meer »

Donderdag 21 en vrijdag 22 mei alleen voor spoed bereikbaar

Geschreven op

Op donderdag 21 mei en vrijdag 22 mei zijn wij gesloten. Dit betekent dat wij telefonisch niet bereikbaar zijn (uiteraard wel in geval van spoed) en dat u op maandag 25 mei pas een reactie krijgt op uw mail. Ons kantoor was in verband met corona natuurlijk al dicht. Lees meer »

Van der Meijs verzorgt vanaf 1 juni het dagelijks onderhoud

Geschreven op

Voor velen van u is Hennie het bekende gezicht voor het uitvoeren van een reparatie aan uw woning. Vanaf 1 juni komt er echter een andere bus bij u aan de deur. Dan komt Van der Meijs uit Gemert bij u langs. Voor het melden van de reparatie kunt u, zoals gewend, contact met ons opnemen. Lees meer »

Brief jaarlijkse huuraanpassing

Geschreven op

De brief over de jaarlijkse huuraanpassing is inmiddels bij al onze huurders bezorgd. Mocht u deze brief onverhoopt nog niet ontvangen hebben of u heeft vragen over de huuraanpassing of huurbetalingen, neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 09:00 tot 12 uur en van 13:30 tot 15:00 uur en op vrijdag van 09:00 tot 12:00 uur. Mailen kan natuurlijk ook via info@peelrandwonen.nl Lees meer »

Jaarlijkse huuraanpassing

Geschreven op

Deze week valt bij u weer de brief in de bus over de jaarlijkse huuraanpassing. In de politiek is al veel gesproken over het wel of niet aanpassen van de huren in deze tijden. Ook wij hebben ons deze vraag gesteld en komen tot de conclusie dat een algemene maatregel niet voor iedereen de oplossing is. Zo kan het zijn dat u volgens ons beleid al geen huurverhoging heeft, maar wel te maken heeft met betalingsproblemen door bijvoorbeeld het wegvallen van uw werk en inkomen. In dit bericht geven wij u meer uitleg. Lees meer »

Ik maak me zorgen

Geschreven op

Het was november 2019. En vol trots presenteerde ik u ons nieuwe logo en de slogan: Wonen zonder zorgen. En slechts enkele maanden verder staat de wereld op zijn kop. En ook Boekel wordt daarbij hard getroffen. Ik maak me zorgen om mijn gezin, om mijn medewerkers en om u. Lees meer »

Moeite met het betalen van de huur? Meldt het ons!

Geschreven op

Veel evenementen en bijeenkomsten zijn stil gelegd en misschien heeft u ook uw werk noodgedwongen moeten stoppen en heeft u te maken met lagere of even géén inkomsten. Vanuit PeelrandWonen hebben wij hier begrip voor. Als u verwacht (binnenkort) de huur niet te kunnen betalen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij denken graag met u mee. Ons kantoor is gesloten, maar per telefoon en email zijn wij goed bereikbaar. Lees meer »

Uniek traineeship bij twee corporaties tegelijkertijd

Geschreven op

Heb je maximaal drie jaar geleden je HBO of universitaire studie afgerond? Bijvoorbeeld in de richting van milieutechniek, duurzaamheid, natuurkunde, bouwkunde of installatietechniek? Laat deze unieke kans dan niet aan je voorbij gaan! Samen met Goed Wonen uit Gemert zijn we op zoek naar een trainee voor de duur van anderhalf jaar. Lees meer »

11 woningen op De Run opgeleverd

Geschreven op

Afgelopen maandag was het zover. De oplevering van de 11 eengezinswoningen in het project De Run in Boekel. Een jaar geleden was er nog weinig te zien, maar nu ontstaat er op deze plek al een aardig woonwijkje, dat zeker de moeite van een wandel- of fietstochtje een keertje waard is. Lees meer »

Start nieuwbouw 15 appartement De Run

Geschreven op

Binnenkort is de oplevering van 11 eengezinswoningen op De Run, deze woningen zijn inmiddels allemaal toegewezen aan nieuwe gelukkige huurders. En wij zijn blij dat wij u kunnen melden dat de aannemer een aantal meter verderop direct verder kan met de nieuwbouw van een complex met 15 appartementen. Wij verwachten de sleutels van deze appartementen over ongeveer een jaar te kunnen overhandigen aan de nieuwe huurders. Lees meer »

Ook onze telefonische bereikbaarheid is aangepast

Geschreven op

Telefonisch zijn wij voor reparatieverzoeken bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 08.00u tot 09.00u, maar melden via de WocoAPP op uw mobiele telefoon is nog veel gemakkelijker en kan altijd! Voor alle overige zaken kunt u maandag tot en met donderdag bellen van 9.00u tot 12.00u en van 13.30u tot 16.30u. Op vrijdag kunt u bellen van 9.00u tot 12.00u. Lees meer »

Langskomen? Maak even een afspraak!

Geschreven op

Inmiddels hoeven wij u niet meer te vertellen dat wij een kleine woningcorporatie zijn. Met een team van 6 medewerkers dragen wij dagelijks bij aan het wonen zonder zorgen. Gemiddeld krijgen wij op ons kantoor ongeveer 4 bezoeken per dag van huurders of woningzoekenden. Om u goed te kunnen helpen en te zorgen dat de juiste medewerker ook voor u tijd heeft en aanwezig is, willen wij u vragen om vanaf heden vooraf even een afspraak te maken. Lees meer »

Terug naar boven