Peelrand Wonen

Nieuws

Telefonische bereikbaarheid 25 april

Geschreven op

Op donderdag 25 april is Hennie telefonisch niet bereikbaar tussen 08.00 en 09.00 u. Voor spoed wordt u doorverbonden met vd Meijs. Lees meer »

Huuraanpassing 2024

Geschreven op

Elk jaar wordt de huur aangepast. Maar elk jaar gelden daar weer andere regels voor. Dit jaar verhoogt PeelrandWonen de huren met 5,8%. Maar niet voor iedereen. Als PeelrandWonen rekenen we dit jaar gemiddeld rond 3 % aan huurverhoging door. Huurders met een middenhoog of hoog inkomen krijgen een hogere huuraanpassing. Deze huurprijsaanpassingen gaan in per 1 juli 2024. Lees meer »

Huurdersbijeenkomst

Geschreven op

U bent van harte welkom op de huurdersbijeenkomst van Huurdersraad Onder de Pannen. Dit keer in de Horst, Venhorst op dinsdag 16 april van 19.30-21.00 uur. Inloop vanaf 19.00 uur. Koffie, thee en gebak staan voor u klaar. Aanmelden is niet nodig. Lees meer »

Jubilieum Hennie

Geschreven op

2 april vierden PeelrandWonen het 25-jarig jubileum van Hennie van Alphen. We hebben hem flink in het zonnetje gezet samen met zijn vriendin, familie, de (oud-)collega’s, RvC, huurdersraad, huurders, Gemeente Boekel, zorgpartijen, aannemers en andere bedrijven. Hennie is een echte BB-er, een Bekende Boekelaar! Lees meer »

Kantoor gesloten

Geschreven op

Op maandag 1 april (Tweede Paasdag) en op dinsdagmiddag 2 april zijn wij gesloten. Reparaties kunt u uitsluitend via de website of de Woco-App indienen. Voor spoedmeldingen zijn wij wel bereikbaar. Lees meer »

Uitnodiging jubileum Hennie

Geschreven op

Wie kent hem niet? Op 1 april a.s. is onze Specialist Vastgoed, Hennie van Alphen, 25 jaar in dienst. Dit willen wij graag met jullie samen vieren. Op 2 april 14-17 uur zijn jullie welkom voor koffie en gebak! Huurders, inwoners, partners, kortom iedereen is welkom om Hennie deze middag te feliciteren. Lees meer »

Verlengen inschrijving woningzoekenden

Geschreven op

Vanaf april 2024 starten we met het verlengen van een inschrijving als woningzoekenden. In maart ontvangen de eerste woningzoekenden hierover een e-mail. U verlengt de inschrijving iedere 2 jaar. Lees meer »

Huurverhoging 2024: inkomensindicatie Belastingdienst

Geschreven op

De huurverhoging 2024 komt er aan. PeelrandWonen heeft gebruik gemaakt van de Belastingdienst-service voor het aanvragen van inkomensindicaties. Wij gebruiken deze indicaties om te bepalen welke huurverhoging u krijgt. Lees meer »

Buurtkoffie 5 maart PeelrandWonen, Huurdersraad en Dorpsteam

Geschreven op

Op 5 maart ben je van harte welkom voor koffie en een kuukske in onze partytent op het St Agathaplein. Van 10-12 uur staan Ramon, Rob, Ton, Hennie en Annelieke je graag te woord over wonen en welzijn. Schuif je ook aan? Lees meer »

Oplevering nieuwbouwwoningen Breukzone

Geschreven op

Boekel is zeven sociale huurwoningen rijker! Op dinsdag 27 februari ontvingen de bewoners de sleutel van de nieuwbouwwoningen aan de Breukzone. Tijdens een feestelijke lunch maakten de bewoners vast kennis met elkaar. Lees meer »

Terug naar boven